Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

KVT zet Jos van Maren in het zonnetje

Vandaag zet KVT Jos van Maren in het zonnetje

Jos heeft ervoor gekozen om zijn afstudeerstage bij Koninklijke van Twist te volgen. Op dit moment rond hij zijn opleiding ‘Junior Accountmanager’ op niveau 4 af. En hij is goed op weg! Met trots kunnen wij vertellen dat Jos zijn afstudeerstage met succes heeft afgerond. Gefeliciteerd Jos! Wij wensen jou veel succes met de laatste loodjes!

Wat Jos over ons zegt:
‘’Koninklijke van Twist richt zich voor een groot deel op persoonlijke begeleiding. Het is geen bedrijf waar je even stageloopt. Het is een bedrijf dat zich richt op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling in het vakgebied. Ik heb een fantastische tijd gehad bij KVT. Een tijd vol leuke herinneringen, leerzame periodes en de meest leuke collega’s die je maar kan en mag wensen. Voor nu is het even gedag zeggen maar misschien mag KVT mij weer een keer welkom heten in de toekomst!’’

Kijk voor al onze stagemogelijkheden op de website: Stages – KVT , bekijk onze vacatures Vacatures – KVT  voor al onze werkmogelijkheden of neem contact op met opleidingen@kvt.nl en wie weet ben jij binnenkort ook op de werkvloer van Koninklijke van Twist te vinden!

Terug naar overzicht