Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Sponsoring

Het beleid

We zijn ons bewust van de social return die Koninklijke Van Twist kan leveren: rondleidingen aan leerlingen, stageplekken op alle afdelingen, participeren in verbetertrajecten op het gebied van scholing zijn voorbeeld van sponsoring in natura. Om voor sponsoring in aanmerking te komen, moeten alle verzoeken voldoen aan het sponsorbeleid.

Koninklijke van Twist kan sponsoren in geld, middelen of tijd, mits het te sponsoren goede doel voldoet aan de basiscriteria: het doel moet een breed maatschappelijke functie hebben en het liefst onderdeel zijn van de lokale samenleving. Het doel moet bij voorkeur een ANBI of CBF goedgekeurd doel zijn, mag niet politiek of religieus geladen zijn en alle sponsoring moet voldoen aan het win-win principe.

Onze doelen

Elk jaar mag het personeel van Koninklijke Van Twist goede doelen aandragen, samen bekijken we vervolgens welke doelen we willen sponsoren. Wij zetten ons in 2022 onder andere in voor de volgende goede doelen:

High Five Foundation

De High Five Foundation zet zich in voor kinderen van 4 t/m 16 jaar van wie de ouders zijn aangesloten bij de voedselbank. Deze gezinnen hebben geen geld voor onbezorgde dagjes uit. Daar brengt de High Five Foundation verandering in! De stichting organiseert 5 evenementen per jaar, waarbij de kinderen worden meegenomen naar dierentuinen, pretparken of andere activiteiten, zodat de kinderen onbezorgd kunnen genieten. Wij vinden dit een heel mooi initiatief en steunen deze organisatie dan ook graag!

Dit jaar hebben wij een bijdrage gedaan voor de fietsenactie van de High Five! Tijdens deze dag kregen maar liefst 150 kinderen van de Dordtse voedselbank een nieuwe fiets uitgereikt. Dankzij deze actie kunnen heel veel kinderen nu weer met een goede fiets naar school! Of nog belangrijker leren fietsen!

Blijdorp!

Wij komen al jarenlang bij Diergaarde Blijdorp over de vloer voor service en onderhoud aan de noodstroominstallaties. Toen wij recent op locatie langsgingen om even bij te kletsen raakte we in gesprek met Natasja Schipper zij vertelde ons alles over het sponsorprogramma van Blijdorp en wij werden hier zo enthousiast van dat wij met de dierentuin een partnerschap zijn aangegaan. Met dit partnerschap dragen wij bij aan het welzijn van de dieren én aan natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving.

Als partner van Blijdorp kies je een dier, welke je als bedrijf wil gaan sponsoren, hartstikke leuk! Maar makkelijker gezegd dan gedaan want welk dier moesten we kiezen? De koningspinguïn? Want Koninklijk… Koninklijke van Twist…Of gingen we toch liever voor een NOODSTROOM alligator? De keuze was reuze, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor *tromgeroffel* de stokstaartjes!

Waarom is onze keuze uiteindelijk op de stokstaartjes gevallen? Wij vonden dat de stokstaartjes qua karaktereigenschappen goed bij KVT passen. De stokstaartjes staan namelijk bekend als zeer slim, ze kunnen zich snel aanpassen aan verandering, ze zijn sociaal, nieuwsgierig en dragen allemaal hun steentje bij voor het belang van de groep. Verschillende eigenschappen waarin wij ons zelf als bedrijf ook herkennen!

We zijn super trots op dit nieuwe partnerschap en zijn blij dat we hiermee iets kunnen betekenen voor dier en natuur!

Excelsior foundation

Wij zijn troste partner van de Excelsior foundation. Excelsior is een voetbal organisatie, die met een jong, dynamisch en maatschappelijk betrokken karakter van meerwaarde wil zijn voor lokale samenleving en daarbij vooral wil bijdragen aan ontwikkelingen op sportief, maatschappelijk, sociaal en economisch vlak.

De Excelsior foundation is het maatschappelijke hart van de club. Het doel van de stichting is middels de kracht (merk, imago en kernwaarde) van Excelsior sociaal-maatschappelijk actief te zijn in de regio Rotterdam. Die maatschappelijke rol zorgt voor verbetering van de leefsituatie van individuen, groepen en wijken.

Over de Excelsior Foundation – Excelsior Foundation

Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Dordrecht

Ook zijn wij partner van de Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht. De stichting wil de regio mooier, socialer, krachtiger en duurzamer maken door samen te werken met andere bedrijven, sociaal ondernemers en maatschappelijke organisaties die een positief verschil willen maken.

Zij zijn een onafhankelijke stichting met een groot en divers netwerk. Daardoor kunnen zij veel uitdagingen aan, snel schakelen en meteen op actuele vragen inspelen. Op die manier brengen zij vraag en aanbod efficiënt bij elkaar. Zo zorgt de stichting voor nieuwe verbindingen dwars door de stad en regio heen, en komen ze met nieuwe, concrete oplossingen. Hierbij werken zo ook nauw samen met de overheid, maar opereren zij onafhankelijk.

Omdat duurzaamheid in de genen van KVT zit, delen wij graag onze kennis en ervaring. Maar zijn ook altijd geïnteresseerd in verdere verbetering!

 

Meer weten?

Indien u een sponsorverzoek heeft, neem dan contact met ons op. Alleen verzoeken die voldoen aan onze criteria zullen in behandeling worden genomen.

Neem contact op!