Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer 078 – 632 66 70

Sponsoring

Het beleid

We zijn ons bewust van de social return die Koninklijke Van Twist kan leveren: rondleidingen aan leerlingen, stageplekken op alle afdelingen, participeren in verbetertrajecten op het gebied van scholing zijn voorbeeld van sponsoring in natura. Om voor sponsoring in aanmerking te komen, moeten alle verzoeken voldoen aan het sponsorbeleid.

Koninklijke van Twist kan sponsoren in geld, middelen of tijd, mits het te sponsoren goede doel voldoet aan de basiscriteria: het doel moet een breed maatschappelijke functie hebben en het liefst onderdeel zijn van de lokale samenleving. Het doel moet bij voorkeur een ANBI of CBF goedgekeurd doel zijn, mag niet politiek of religieus geladen zijn en alle sponsoring moet voldoen aan het win-win principe.

Onze doelen

Elk jaar mag het personeel van Koninklijke Van Twist goede doelen aandragen, samen bekijken we vervolgens welke doelen we willen sponsoren. Wij zetten ons in 2019 onder andere in voor de volgende goede doelen:

Big Rivers Festival

In 2019 sponsoren wij het Dordtse muziek festival Big Rivers. Een festival voor jong en oud in het stadscentrum van Dordrecht. Het festival kan ieder jaar gehouden worden door sponsoring. Dit jaar zet het festival zich in voor een groener event. Een initiatief wat wij van harte ondersteunen! Daarom hebben wij ons voor een jaar verbonden als hoofdsponsor van dit leuke festival.

High Five Foundation

De High Five Foundation zet zich in voor kinderen van 4 t/m 16 jaar van wie de ouders zijn aangesloten bij de voedselbank. Deze gezinnen hebben geen geld voor onbezorgde dagjes uit. Daar brengt de High Five Foundation verandering in! De stichting organiseert 5 evenementen per jaar, waarbij de kinderen worden meegenomen naar dierentuinen, pretparken of andere activiteiten, zodat de kinderen onbezorgd kunnen genieten. Wij vinden dit een heel mooi initiatief en wensen de kinderen en vrijwilligers heel veel plezier bij hun volgende dagjes uit!

Stichting ALS!

Wij reikte de cheque niet direct uit aan de stichting ALS, maar aan het specifieke Team ALS Jan! Zij hebben met een team van ruim 40 personen de Mont Ventoux beklommen op 29 mei. Met deze actie haalde zij ruim 48.000 euro op voor Stichting ALS Nederland. Wat een toppers en wat een mooi initiatief!

Meer weten?

Indien u een sponsorverzoek heeft, neem dan contact met ons op. Alleen verzoeken die voldoen aan onze criteria zullen in behandeling worden genomen.

Neem contact op!