Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Onderhoudscontract

Preventief onderhoud

Om de betrouwbaarheid van uw noodstroominstallatie te garanderen, is het essentieel deze regelmatig te laten inspecteren en onderhouden. Preventief onderhoud moet jaarlijks worden uitgevoerd, tijdens dit onderhoud worden instellingen en regelingen gecontroleerd/bijgesteld en kritische delen vervangen. Daarnaast heeft het de voorkeur de installatie met regelmaat (belast) te beproeven.

Door een onderhoudscontract af te sluiten, nemen we dit u uit handen. In dit contract zijn onderhouds- en inspectiewerkzaamheden, wettelijke keuringen en 24/7 storingsopvolging vastgelegd. Het contract is uit te breiden met bijvoorbeeld het periodiek proefdraaien, de verplichte brandstoftank controles of het belast testen met een mobiele belastingsweerstand.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Elektrotechnische inspectie

Naast de jaarlijkse controle van de elektrotechnische componenten in de noodstroominstallatie, adviseren wij de installatie elke 4 jaar grondig te laten analyseren.

Bij deze inspectie wordt de winding- en isolatieweerstand van de generator gemeten, de bedrading gecontroleerd, het besturingspaneel beoordeeld, de bediening- en meetinstrumenten gecontroleerd en alle overige componenten worden beoordeeld op bijvoorbeeld functionaliteit. U ontvangt na afloop altijd een rapport met aanbevelingen.

Op basis van onze bevindingen tijdens de inspectie, maakt Koninklijke Van Twist (op aanvraag) een passende offerte op voor onderhoud of herstel en vervangingswerkzaamheden.

Meer weten?

Preventief onderhoud moet met regelmaat worden uitgevoerd om de betrouwbaarheid van uw installatie te blijven garanderen.

Wilt u weten wat dit voor uw situatie betekent? Wij kijken graag samen naar wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op!