Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Veiligheid binnen KVT

EHBO training

KVT wil dat iedereen veilig werkt, maar een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Niet alleen op het werk, maar ook thuis! Wij vinden het belangrijk dat we onze medewerkers de tools aanreiken om te kunnen handelen in bepaalde situaties en daarmee levensreddend kunnen handelen. Daarom heeft de afgelopen week Schok & Pomp meerdere EHBO trainingen bij ons op locatie gegeven! Een overgroot deel van onze collega’s heeft de training gevolgd en afgerond!

Hiermee zetten wij verdere stappen in onze doelstelling om het veiligheidsbewustzijn bij onze medewerkers te verhogen. We hebben ons de afgelopen jaren meer en meer toegelegd op een zo veilig mogelijke werkomgeving voor al onze collega’s en we merken dat veiligheid centraal staat binnen onze organisatie. Collega’s durven elkaar aan te spreken om onveilige situaties, maar komen ook zelf met verbetervoorstellen op het gebied van veiligheid en zo zien wij het graag!

Wij zijn trots!

Terug naar overzicht
Actueel, Nieuws

KVT & De Duurzame Brandstofketen

Samen met 6 andere organisaties neemt Koninklijke van Twist (KVT) deel aan de pilot “De duurzame brandstofketen”. In deze pilot wordt er gekeken naar de mogelijkheid om het gebruik van biogas op (wisselende) bouwlocaties te testen

Lees meer