Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Technical Support
Kunnen we u helpen?

Onze collega’s van Technical Support zijn specialisten op zowel mechanisch, elektrisch en elektronisch gebied. In een tijd waar producten steeds complexer worden, zijn ook de wensen en eisen aan een product complexer. Daarom ondersteunen we met onze Technical Support niet alleen achteraf, maar juist ook vooraf, tijdens de verkoop en inbouw. Zij kunnen u altijd voorzien van het juiste advies.

De veranderingen binnen de verbrandingstechniek volgen elkaar in hoog tempo op. De introductie van nieuwe technieken wordt in grote mate gedreven door de continu toenemende emissie-eisen. Deze zijn door de overheden opgelegd in het kader van de duurzaamheid.

Training

Koninklijke Van Twist biedt technische ondersteuning aan eindgebruikers, importeurs en OEM’s. Naast het geven van training, wordt Technical Support regelmatig getraind om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Technical Support geeft niet alleen training aan externe partijen. Ze verzorgen ook de training van onze collega’s. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technische kennis en kwaliteit.

Garantie-aanvragen

U kunt voor het claimen van garantie ook terecht bij onze Product Support Engineers. Het kan immers voorkomen dat het door u aangeschafte product binnen de garantietermijn defect raakt. Wij nemen uw garantieaanvraag in behandeling en koppelen dit rechtstreeks terug naar de fabrikant. Vervolgens communiceren wij met de fabrikant over het al dan niet verlenen van garantie.

De fabrieksgarantie wordt altijd beoordeeld door de fabrikant, die het product in eerste instantie heeft geleverd dan wel gefabriceerd. Deze fabrikant bepaald, op basis van haar eigen garantie – en/of leveringsvoorwaarden, of vervangende onderdelen beschikbaar worden gesteld en/of reparaties vallen onder garantie. Koninklijke Van Twist volgt ten allen tijde het oordeel van de fabrikant of reparatiewerkzaamheden geheel of deels onder garantie mogen worden uitgevoerd en/of onderdelen onder garantie worden geleverd.

Download hieronder het garantieclaimformulier & het procedureformulier voor het aanvragen van garantie.

Garantieclaim procedure Garantieformulier

Hulp nodig?

Wilt u weten welke ondersteuning wij u aan kunnen bieden? Of wilt u meer weten over een garantie aanvraag?

Wij helpen u graag verder. Neem rechtstreeks contact met ons op via info@kvt.nl of via het contactformulier.

Neem contact op!