Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Noodstroom

Zonder stroom staat ons dagelijks leven stil

De toenemende vraag naar energie zet het elektriciteitsnetwerk enorm onder druk, waardoor netuitval steeds vaker voorkomt. Niemand wil in het donker zitten! Daarom is het van groot belang dat stroomstoringen goed worden opgevangen. Bijvoorbeeld door noodstroom! Dit kan met de noodstroomaggregaten van Koninklijke van Twist (KVT), hierdoor blijft uw organisatie altijd in bedrijf.

Stroomstoring opvangen met noodstroom

Met onze oplossingen op maat zijn wij al meer dan 80 jaar actief in allerlei marktsegmenten. Bij een stroomstoring neemt de noodstroominstallatie de stroomtoevoer over, hierdoor kunnen de kritische processen gewoon doorgaan. Dit is van groot belang bij bijvoorbeeld ziekenhuizen, overheidsgebouwen, datacentra en winkelpanden, zodat zij altijd stroom hebben wanneer dat nodig is!

Noodstroom op maat

Een op maat gemaakt (nood)stroomsysteem? Met onze 80 jaar ervaring: ontwerpen, bouwen en installeren wij systemen in elke bedrijfsvoering en voor ieder project. De noodstroomsystemen worden in de moderne werkplaats gebouwd en kunnen volledig naar uw wens worden aangepast. Daarnaast worden alle noodstroomaggregaten uitvoerig getest in onze speciaal ingerichte testruimtes. Na de installatie blijven wij 24/7 beschikbaar voor onderhoud of calamiteiten.

Meer informatie?

Heeft u vragen over noodstroom- oplossingen of uw huidige installatie?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Kom een keer bij ons langs, de koffie staat klaar!

Neem contact op!