Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Werkplaats
Revisies, reparaties, aanpassingen

De werkplaats is multifunctioneel. Zo worden er complete noodstroominstallaties gebouwd, gerepareerd en gereviseerd. Dit gebeurt geheel volgens de specificaties die door de producent zijn bepaald. Ook de complete in- en uitbouw van dieselmotoren of een noodstroomaggregaat, het koppelen van een uitlaatsysteem, brandstofinstallatie of besturingssysteem zijn allemaal werkzaamheden die uitgevoerd worden in onze werkplaats.

De werkplaats heeft een moderne inrichting en biedt veel mogelijkheden. Daarnaast wordt er duurzaam gewerkt. Geen onnodig gebruik van grondstoffen en strikte kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat de producten en dienstverlening aan alle eisen voldoen.

Klantspecifiek werken

Geen enkel product is hetzelfde. Daarom passen wij ook uw product aan op maat. In de wetenschap dat onze motoren in meer dan 5.000 verschillende applicaties worden toegepast, hebben we onze werkplaats zodanig georganiseerd dat elke motor of generatorset klantspecifiek wordt afgeleverd. Of het nu gaat om een extra dynamo, een specifiek ontworpen behuizing of een geautoriseerde aanpassing in de motorsoftware, wij zorgen voor een vakkundige aanpassing.

Testruimte

De werkplaats is uitgerust met diverse testfaciliteiten waar alle motoren (mechanisch) en generatorsets (elektrisch) uitvoerig worden beproefd. Het grote voordeel hiervan is dat we eventuele aanpassingen naar aanleiding van het testen direct kunnen uitvoeren. Zo bent u er altijd zeker van dat uw product in de juiste staat bij u wordt afgeleverd.

Meer weten?

Benieuwd hoe wij uw motor kunnen reviseren?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Kom een keer bij ons langs, de koffie staat klaar!

Neem contact op!