Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Service en onderhoud
Wereldwijd, 24/7

Met onze uitgebreide diensten op het gebied van service & onderhoud garanderen wij de kwaliteit en betrouwbaar van uw installatie. Onze engineers staan altijd voor u klaar, waar en wanneer dan ook. Binnen de Benelux hanteren wij een responstijd van maximaal vier uur, alle dagen van de week. Wij stellen de producten voor u in bedrijf, voeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en verhelpen storingen aan (noodstroom)installaties.
Met veel kennis en ervaring onderhouden wij professioneel uw installatie, om onvoorziene uitval te voorkomen. In onze noodstroomcontracten maken we duidelijke afspraken, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.

Naast onderhoud en reparaties aan generatorsets, bieden we ook services aan voor onze andere producten zoals industriële dieselmotoren en gyrostabilisatoren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het stellen van diagnoses, het volledig reviseren en inspecties- en testen.

Onderhoud noodstroomvoorziening

Wij adviseren u om uw noodstroominstallatie minimaal één keer per jaar preventief te laten onderhouden. Tijdens dit jaarlijkse onderhoud controleren en vervangen we niet alleen de olie en filters van uw installatie, ook wordt de installatie getest en worden de verplichte keuringen en inspecties uitgevoerd. Dit doen wij bijvoorbeeld ook voor uw brandstoftank.

Naast preventief onderhoud bevelen wij onze klanten elke vier jaar een elektrotechnische analyse aan. Bij deze analyse worden alle elektrotechnische onderdelen van uw installatie beoordeeld op functionaliteit, leeftijd en courantheid.

Lees hier alles over de keuringen en inspecties die wij uitvoeren.

Remote control

Wij kunnen uw noodstroominstallatie op afstand uitlezen en indien u daarvoor kiest zelfs bedienen. Zo verhelpen wij storingen voordat u weet dat er een storing is. Er zijn tal van opties: van een simpele storingsmelding tot een systeem wat alle parameters kan uitlezen. Voor NSA’s, WKK’s, UPS-systemen en batterijen. Zelfs brandstoftanks kunnen we monitoren.

Meer weten?

Kunnen wij u helpen met de service en onderhoud aan uw installatie?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Kom een keer bij ons langs, de koffie staat klaar!

Neem contact op!