Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Rondleidingen

Kijkje in de keuken

Bij Koninklijke Van Twist zijn we enthousiast over al onze (nood)stroom-oplossingen die we onze klanten kunnen aanbieden. Om dit enthousiasme te delen met jou, als leerling, student, klant of mogelijke collega, bieden wij jou een rondleiding aan.

Om de rondleiding goed aan te laten sluiten op jouw wensen hebben we rondleidingen voor verschillende groepen:

  • Basisscholen (groep 7 en 8)
  • VMBO
  • MBO
  • Mogelijke nieuwe medewerkers
  • (Potentiële) klanten

Basisscholen
(groep 7 en 8)

Wil je jouw leerlingen een keer op een andere manier kennis laten maken met techniek? Neem dan contact met ons op voor een rondleiding door ons bedrijf.

Tijdens de rondleiding staan we stil bij wat elektriciteit is, hoe het wordt opgewekt en welke rol KVT heeft in dit systeem. 

Rondleiding aanvragen

VMBO

“Wat is noodstroom?” En “Wat hebben bedrijven aan noodstroom?” Dit zijn vragen die we behandelen tijdens de rondleiding voor VMBO leerlingen. Ook wordt antwoord gegeven op de vraag: ‘’Welke rol speelt KVT in deze noodstroomsystemen?” De leerlingen maken dan ook kennis met beroepen waarin ze eventueel later ook werkzaam kunnen zijn.

Neem door middel van het contactformulier contact met ons op voor deze rondleiding.

Rondleiding aanvragen

MBO

Tijdens de rondleiding voor MBO leerlingen kijken we naar wat noodstroom is en uit welke componenten een noodstroomvoorziening bestaat. Hierbij kun je denken aan de verbrandingsmotor, de generator en de schakelkasten.

Vraag de rondleiding aan door het contactformulier in te vullen.

Rondleiding aanvragen

Mogelijk nieuwe medewerkers en BBL’ers

Ben je opzoek naar een (leer)baan in de techniek en wil je eens komen kijken of noodstroomsystemen iets voor je is? Loop dan een dagje mee bij één van onze collega’s.

Je kunt ervoor kiezen om een dag mee te lopen met één collega die gespecialiseerd is in de verbrandingsmotorentechniek of met één collega die meer kennis heeft van de elektrotechniek.

Wil je de mogelijkheden om een dag mee te lopen met ons bespreken? Neem dan contact op.

Rondleiding aanvragen

(Potentiële) klanten

“Partners zijn voor onze klanten.” Dat is de manier waarop wij aankijken tegen de relatie die wij hebben met u als (potentiële) klant. Om het partnerschap op een wederzijdse manier vorm te geven, nodigen wij u graag uit voor een “kijkje in de KVT keuken”.

We laten u zien hoe we werken en u maakt kennis met de mensen achter onze producten en diensten. Daarbij kunnen we bekijken wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Wilt u een “kijkje in de keuken”? Neem dan het contactformulier in.

Rondleiding aanvragen