Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Hybrid Energy System
Koninklijke van Twist presenteert: de hybride waterstof generator!

Recentelijk introduceerde wij de hybride waterstof generator! Een initiatief ontstaan uit een jarenlange ontwikkeling en samenwerking met een van onze partners. Met deze nieuwe toevoeging aan ons product portfolio vullen wij een gat op in de bestaande energie markt en dat met bijna geen CO₂ of stikstof (NOx) emissie! Het complete systeem kenmerkt zich door zijn compacte omvang en brede vermogensrange. Met dit generatorset maken wij het mogelijk om schoon stroom op te wekken op locaties waar het elektriciteitsnet minder toegankelijk is!

Naast het accupakket dat in de hybride generator set is verwerkt, is de H2 100/200 uitgerust met de door KVT ontwikkelde waterstof verbrandingsmotor, waarmee met nagenoeg geen CO2 of stikstof (NOx) uitstoot vermogen wordt geleverd!

Daarbij is het hybride systeem uitgerust met zelflerende software waardoor deze nog efficiënter omgaat met zijn brandstof en onderhoud minimaliseert; De software kijkt naar het gebruik van de set en past daar de laad- en ontlaadcyclus op aan.

Een aantal specificaties

  • Maximaal vermogen van 195 kVa
  • Continue vermogen van 120 kVa
  • 84 kWh LiFePo4 battery pack
  • Waterstof Verbrandingsmotor ontwikkeld door Koninklijke Van Twist
  • Near Zero Emission (CO2 en NOx)

Meer informatie?

Heeft u vragen over noodstroom- oplossingen of uw huidige installatie?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Kom een keer bij ons langs, de koffie staat klaar!

Neem contact op!