Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

WKK vervangen door een diesel aggregaat van Kohler 165kVa

Op verzoek van de klant hebben wij onlangs een gas- WKK vervangen door een diesel aggregaat van Kohler Power Systems EMEA met een vermogen van 165 kVA.

De WKK was verouderd en kon ook niet als noodstroom installatie worden ingezet. Zonder noodstroom kon de bedrijfscontinuïteit niet worden gegarandeerd. Omdat de warmtevoorziening in het pand inmiddels anders was geregeld heeft de relatie gekozen voor het vervangen van de WKK door een schone HVO-diesel aangedreven noodstroominstallatie. Om de installatie zo efficiënt mogelijk uit te voeren en kosten te besparen hebben we onder andere gebruik gemaakt van de bestaande ventilatiekanalen. Daarnaast hebben we ingezet op het hergebruik van de verdeler en bekabeling. Zo zijn we ook nog eens duurzaam bezig, en voorkomen we verspilling!

Bij Koninklijke van Twist vinden we het belangrijk dat we blijven optimaliseren, om zo onze impact op het milieu te verkleinen en onze prestaties te verbeteren. Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen? Ontdek meer op onze website: www.kvt.nl/producten en neem contact op met onze accountmanagers.

#WKK #HVO #Dieselaangedrevengenerator # Energie #ESP #Noodstroom #Vervanging #Duurzaamheid #Innovatie

Terug naar overzicht
Actueel, Nieuws

De Duurzame Brandstofketen & KVT

Samen met 6 andere organisaties neemt Koninklijke van Twist (KVT) deel aan de pilot “De duurzame brandstofketen”. In deze pilot wordt er gekeken naar de mogelijkheid om het gebruik van biogas op (wisselende) bouwlocaties te testen

Lees meer