Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Nieuws

KVT vertrouwt op waterstof

KVT vertrouwt ook op waterstof als alternatieve brandstof in een verbrandingsmotor. Daarom zijn we een jaar geleden gestart met de ontwikkeling van een motor die op 100% waterstof kan draaien. Inmiddels zijn we begonnen met de bouw van een prototype en verwachten we zeer binnenkort de motor voor het eerst te kunnen starten.

Waarom vertrouwt KVT op waterstof? Eén kilogram waterstof bevat ruim 119 MJ bruikbare energie en heeft daarmee de hoogste energie-inhoud van alle brandstoffen. Waterstof is veilig in gebruik, is praktisch overal te vinden en raakt nooit op. Maar boven alles is waterstof schoon, omdat het brandt zonder schadelijke uitstoot.

Wil je meer weten of op de hoogte gehouden worden van deze uitdagende ontwikkeling, stuur dan een mailtje naar Hydrogen@kvt.nl

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht:  Actueel – KVT

Terug naar overzicht
Nieuws, Project

NSA besturingspaneel – Altijd in bedrijf!

Bij een van onze klanten zijn wij momenteel bezig met het vervangen van het NSA besturingspaneel. Omdat tijdens de ombouw het vaste NSA niet in bedrijf is hebben we een tijdelijke NSA met besturing neergezet zodat de drinkwaterproductie ook tijdens een netuitval gegarandeerd is.

Lees meer