Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Stages

De leukste stages loop je bij KVT!

Wij bieden met regelmaat uitdagende stages aan op onze verschillende afdelingen. Als stagiair binnen Koninklijke Van Twist word je snel opgenomen in het team en draai je mee als volwaardig collega. Er zijn zowel meewerkstages als afstudeerstages mogelijk. Wij vinden het altijd belangrijk dat er ook iets met de adviezen wordt gedaan. Dus wil jij je eigen advies ook implementeren? Wij staan hier altijd voor open!

Stage bij KVT

Wij krijgen energie van onze stagiaires en vinden het leuk als zij betrokken en gemotiveerd zijn. Weten wat jouw voorgangers van KVT vonden? Kijk de video!

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Stuur jouw sollicitatie & CV naar vacature@kvt.nl.

Graag willen we van je weten wat voor soort stage je zoekt en in welke periode, de opleiding die je volgt plus je leerjaar. En heb je zelf een idee van een opdracht, richting of leerdoelen die je wilt behalen? Vergeet dit dan niet melden.

Stage m/v:

HR-Stagiair

Ben jij een tweede- of derdejaars hbo-student aan een HRM gerelateerde opleiding en wil jij jouw opgedane kennis nu omzetten in praktijkervaring? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou!

Ga naar de stage
Stage m/v:

Student job: Parttime tekstschrijver – communicatie

Wij zijn op zoek naar een student die onze afdeling Marketing & Communicatie parttime komt versterken! Ben jij creatief, bruis je van de ideeën en schud jij zo een leuke tekst uit je mouw? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ga naar de stage
Stage m/v:

Studentjob – Junior Accountmanager

Ben jij bezig met de laatste jaren van je commerciële/bedrijfskundige studie en wil jij wat je geleerd hebt alvast in de praktijk brengen? Lees dan snel verder! Wij hebben de perfecte bijbaan voor jou!

Ga naar de stage