Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Waterstofmotor

In maart 2022 introduceerde wij vol trots onze zelf ontwikkelde waterstofmotor. In 2019 zijn wij gestart met het project “hydrogen genset”, waarin wij een verbrandingsmotor op waterstof een generator wilden laten aandrijven. Na lang voor- onderzoek zijn onze collega’s van de development afdeling uiteindelijk in 2020 gestart met de realisatie van deze unieke verbrandingsmotor en hebben ze deze na uitvoerig testen geplaatst in een generatorset.

Inmiddels zijn er diverse pilots en demonstraties uitgevoerd met zowel de waterstofmotor als de complete generatorset met veelbelovende resultaten. Met als gevolg dat diverse vooraanstaande bedrijven eigen pilots starten met onze  waterstofproducten. De motor en de complete generatorset worden nu vooral ingezet bij emissievrije projecten. In veel gevallen gaat het om bouwplaatsen en/of projectlocaties waar de emissie uitstoot zoveel mogelijk beperkt moet worden. Zo kan de motor worden ingebouwd in diverse bouwmachine en kan de generatorset de locatie van stroom voorzien!

Een aantal kenmerken van de waterstofgenerator:

🔹 195 kVA hybride waterstof generator

🔹 Gunstig geprijsd, zeker in vergelijking met een brandstofcel

🔹 Levensduur tot eerste revisie minimaal 48.000 uur

🔹 Gunstige onderhoudsintervallen (vergelijkbaar met gas

verbrandingsmotoren)

🔹 Gebaseerd op bestaande motortechniek: eenvoudig te

onderhouden!

 

In de toekomst zien wij ook zeker mogelijkheden om de waterstofgenerator te koppelen aan onze andere oplossingen zoals de hybrid engine of onze container oplossingen. Wilt u meer weten over onze waterstofproducten en de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Meer weten over onze waterstofgenerator? Neem contact op met Martijn Friederichs

Neem contact op!