Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Koninklijke van Twist opent nieuw bedrijfspand!

De officiële opening van het nieuwe bedrijfspand van Koninklijke van Twist verdiende een feestje!

Bij groei hoort uitbreiding! Gisteren vierden Koninklijke van Twist de (iets verlate) opening van hun nieuwe bedrijfspand. Het was een compleet aangekleed netwerkmoment met dank aan Ad Roovers Verhuur. Omdat we onze gasten in onze nieuwe werkplaats / opslagruimte ontvingen, en het tropisch warm was, is er door Aggreko een complete koelunit geplaatst die ervoor zorgde dat het voor iedereen aangenaam was om het bedrijfspand te bewonderen. De uitstekende catering werd verzorgd door Guido van Wolven. Tijdens de opening konden onze genodigden en collega’s genieten van live cooking, waarbij een chef-kok à la minute heerlijke broodjes en vis- en vleesspecialiteiten klaarmaakten. Daarnaast stond er een feestelijke truck met het spandoek van KVT om iedereen van een verkoelend drankje te voorzien. Het was een geslaagde dag!

Bij een snelgroeiend bedrijf horen ook nieuwe medewerkers! Ben jij opzoek naar een uitdagende functie in de techniek? Bekijk de website: Vacatures – KVT voor alle openstaande vacatures en solliciteer direct!

Terug naar overzicht
Actueel, Nieuws

METSTRADE

Vandaag en morgen zijn onze collega’s aanwezig op de METSTRADE in RAI Amsterdam. Onze collega Rob de Wijs is te vinden op de stand van Seakeeper, […]

Lees meer