Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Koninklijke van Twist host Kohler EMEA Distributor Conference

Kohler EMEA Distributor Conference bij Koninklijke van Twist!

Dit jaar heeft het door KOHLER Power Parts & Support georganiseerde Kohler EMEA Distributor Conference plaatsgevonden in ons gloednieuwe bedrijfspand, met daarin kantoren, opslag en werkplaats faciliteiten. Het pand is helemaal in de Kohler huisstijl opgebouwd, het logo is zelfs in de vloer verwerkt!

Het Kohler evenement is verdeeld over twee dagen waarop Kohler haar 100+ deelnemers liet weten wat iedereen van hen kan verwachten. Veel verschillende sprekers hebben de gelegenheid gekregen om hun verwachtingen ten aanzien van After Sales uit te spreken of bijvoorbeeld een presentatie over verduurzaming te geven. Onze Salesmanager Mark Scheurwater greep het moment om een presentatie over ons bedrijf te geven. Hij vertelde over wie wij zijn, hoe wij zijn ontstaan en welke successen wij allemaal hebben geboekt.

Aan het einde van elke dag kregen alle distributeurs de gelegenheid om met elkaar te netwerken en/of te vergaderen in verschillende breakoutsessies. Daarnaast gaven Jeroen EeuwijkMark Scheurwater en Jeffrey Beekman rondleidingen aan meerdere groepen door alle panden van Koninklijke van Twist.

Door hard werken en maandenlange voorbereidingen hebben wij deze dagen tot een succes weten te brengen. Daarbij willen we in het bijzonder Sara Prisca Sanz Sanvicente en Astrid Klaus bedanken voor hun extra hulp. Wij zijn trots op ons team!

Benieuwd geworden naar ons bedrijf? Bekijk onze website: https://www.kvt.nl/ en wie weet kunnen we iets voor jou betekenen!

Terug naar overzicht