Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

ūüĒĆGeneratorsets in bedrijf gesteld

ūüĒĆGeneratorsets in bedrijf gesteld

Wij hebben twee generatorsets van 1700kVA @ 10,5kV vervangen voor twee generatorsets van 3130kVA @ 10,5kV (KOHLER Power Systems EMEA type: KD3300). De koeling voor de KD3300’s wordt verzorgd door dry coolers, deze zijn in deze situatie geplaatst op het dak.

In de ruimte zijn ventilatoren geplaatst om de stralingswarmte af te voeren, via de bestaande ventilatie kanalen. De besturing van de generatorsets is volledig ‚Äúcustom made‚ÄĚ uitgevoerd en afgestemd op de bestaande programmatuur van de 10,5 kV ring.

Daarnaast hebben we de hardware van de besturing voor het 10,5kV switch board vervangen. En hebben we de verouderde Siemens S5 plc vervangen voor een Siemens S7 plc. Zo kan deze sturing weer minimaal 20 jaar mee.
Wij hebben dit project in twee fases uitgevoerd, 1 generatorset per fase. Tijdens elke fase is er een tijdelijk aggregaat geplaatst met step-up trafo, zodat onze klant (een ziekenhuis) ononderbroken in bedrijf kon blijven.

Benieuwd wat wij nog meer doen? Neem dan snel een kijkje op onze website; Producten – KVT en neem contact op met onze accountmanagers.

#energievoorziening #gensets #kohler #innovatie #kwaliteit #projectmanagement #trots #mooiproject #duurzaamheid #techniek

 

 

Terug naar overzicht