Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Nieuws

Onze zonnepanelen

Vorig jaar plaatsten wij 550 zonnepanelen op ons bedrijfspand. Wat heeft dit een jaar later opgeleverd? 

Wij dragen als bedrijf graag ons steentje bij als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen, dus een focus op ons eigen energieverbruik kon zeker niet ontbreken!

Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat er zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand zijn geplaatst. Vorige zomer plaatsten wij maar liefst 550 panelen. Dit deden wij onder andere in samenwerking met Schneider Electric. Zij leverden speciale omvormers en samen met onze engineers hebben we een heus “hybride systeem” gemaakt.

Een mooi resultaat!

Met de zonnepanelen hebben wij als bedrijf het afgopen jaar:

  • 109 MWh opgewekt
  • 42.855 kg CO2 bespaart.

Hybride installatie

Op het hybride systeem kunnen andere energiebronnen worden aangesloten. Zo zijn  bijvoorbeeld onze eigen testruimten op het systeem aangesloten. Hier wekken wij tijdens het testen van de aggregaten stroom op. Ook kan er opslag (accu’s) aan gekoppeld worden.

Inmiddels kunnen wij deze werkzaamheden ook uitvoeren voor onze opdrachtgevers en hebben we al aan een aantal uitdagende projecten gewerkt! Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 078-632 66 00. Komt u liever een keer langs? De koffie staat klaar!

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht:  Actueel – KVT

Terug naar overzicht