Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Service monteur gezocht

Wij zoeken jou!

Op dit moment ben jij vast aan het genieten van een heerlijke en welverdiende vakantie. Helemaal tot rust komen en nergens aan hoeven denken! Klinkt geweldig toch? Helaas is dit niet de realiteit.. De gedachte dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging spookt al de hele vakantie door je hoofd.. En nu? Nu lees jij ons bericht en bieden wij jou die nieuwe uitdaging waar je misschien al maanden, weken of dagen naar verlangt!

Wij zijn op zoek naar nieuwe Service Monteurs! Als Service Monteur bij Koninklijke van Twist ben je verantwoordelijk voor mechanische en elektrische werkzaamheden aan noodstroominstallaties door heel Nederland. Denk hierbij aan onderhoud aan dieselmotoren, maar ook werkzaamheden aan besturingen en brandstofinstallaties.

Als je het leuk vindt om voornamelijk zelfstandig met techniek bezig te zijn en je het niet erg vindt dat je bij een kapotte machine pas weg kunt als deze het weer doet, dan is dit een baan voor jou.

Solliciteer nu Service Engineer | Koninklijke van Twist (kvt.nl) en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Zie jij jezelf niet als service monteur aan de slag gaan maar ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan nu al onze andere openstaande vacatures Vacatures – KVT en wie weet behoor jij binnenkort ook tot ons KVT-team!

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten

Terug naar overzicht