Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Evenementen

KVT-event 2019!

Ook dit jaar organiseren wij een KVT-event dit keer op 12 september. 

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor ons KVT-event! Na het succes van vorig jaar zijn we ook nu weer druk bezig met het organiseren van een nieuwe editie!

Een editie die in het teken staat van ‘Lessons Learned’, dit op uiteenlopende vlakken. We praten over wat er goed ging, maar ook over wat er fout ging. Tijdens deze dag zijn niet alleen wij aan het woord! We hebben ook een aantal andere partijen uitgenodigd om iets te komen vertellen over dit thema. Hierover later meer!

Waar gaan we het deze editie nog meer over hebben?:

  • Netwerkinstabiliteit 
  • Circulariteit & revisie 
  • Fouten & risicobeheersing 
  • De brandstof(discussie?)

En nog veel meer…

We bieden niet alleen een mooie gelegenheid om te netwerken, maar willen ook graag de dialoog aangaan als het gaat om de verschillende thema’s! Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje! Klinkt goed toch?

Het event zal starten om 14.00 uur en vindt plaats op onze bedrijfslocatie: Keerweer 62, Dordrecht

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht:  Actueel – KVT

Terug naar overzicht
Evenementen

KVT-event september!

Nog een paar dagen en dan is het weer tijd voor ons jaarlijkse KVT-event. Ook dit jaar hebben wij weer een tof programma voor u!
Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Lees meer
Evenementen

KVT-event weer geslaagd!

Het KVT-event was weer een groot succes! Ook dit jaar hebben we weer een mooie editie mogen neerzetten van ons KVT-event waarin het thema ‘lessons Learned’ centraal stond.

Lees meer
Evenementen

Seakeeper

In 2020 vieren wij het 10-jarige jubileum van ons Seakeeper distributeurschap. Dit willen we graag met u vieren! Daarom organiseren wij op donderdag 5 maart een Seakeeper evenement.

Lees meer