Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Evenementen

Seakeeper

In 2020 vieren wij het 10-jarige jubileum van ons Seakeeper distributeurschap. Dit willen we graag met u doen! Daarom organiseren wij op donderdag 5 maart (let op: gewijzigde datum) een Seakeeper evenement.

Op ons evenement presenteren wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gyrostabilisatie, blikken we met uw terug op 10 jaar Seakeeper en vertelt een expert u meer over het inbouwen van gyrostabilisatie systemen.

Tijdens het evenement is er volop gelegenheid om te netwerken met verschillende collega’s uit de branche en kunt u onze Seakeeper collega’s uit de USA ontmoeten. Uiteraard alles onder het genot van een hapje en een drankje!

U kunt zich aanmelden voor het evenement via de volgende link: https://forms.gle/xmQPNWThWB7WGhSk6

Wilt u iemand meenemen? Schrijf deze persoon dan ook in via de link.

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht:  Actueel – KVT

Terug naar overzicht
Evenementen

KVT-event weer geslaagd!

Het KVT-event was weer een groot succes! Ook dit jaar hebben we weer een mooie editie mogen neerzetten van ons KVT-event waarin het thema ‘lessons Learned’ centraal stond.

Lees meer
Evenementen

KVT-event september!

Nog een paar dagen en dan is het weer tijd voor ons jaarlijkse KVT-event. Ook dit jaar hebben wij weer een tof programma voor u!
Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Lees meer