The word is out! Koninklijke van Twist en Kohler-SDMO slaan de handen ineen en gaan vanaf 2021 een partnerschap aan. Per 1 januari van het nieuwe jaar is KVT de officiële distributeur van het Kohler-SDMO product voor de Nederlandse markt!

We zijn verheugd met deze uitbreiding op ons productportfolio. Kohler is wereldwijd een zeer gerenommeerd producent van generatorsets, en staat in de mondiale top 3 van grootste fabrikanten. Kohler-SDMO heeft net als KVT een rijke geschiedenis als het gaat om energieoplossingen. Met de komst van het Kohler-SDMO product kunnen wij vermogens leveren van 1 tot 4500 kVa. Door de jarenlange ervaring van zowel Kohler-SDMO als KVT zien wij een mooie toekomst voor ons waarin kwaliteit, service en innovatie voorop staan.

Over Kohler-SDMO
Kohler-SDMO voorziet al ruim 50 jaar bedrijven van motoren, generatoren en andere energieoplossingen. Het bedrijf is wereldwijd actief met maar liefst 800 distributeurs, 10.000 dealers en 18 productielocaties. Kohler-SDMO heeft een uitgebreid productassortiment. Zo leveren zij onder andere gas-en dieselmotoren, industriële generatoren, rental generatoren, mobiele generatoren, mobiele generatoren, UPS’en en uiteraard de daarbij behorende onderdelen.

Mocht u vragen hebben over de producten van Kohler-SDMO dan helpen wij u graag! Neem contact met ons op!

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht!