Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Veilig of niet bij KVT

Veilig of niet is het motto bij Koninklijke van Twist. Dat betekent ook dat KVT een adequate BHV-organisatie moet hebben. In samenwerking met Politie Dordrecht werd ons BHV-team vandaag verrast met een spoed melding. Die leidde tot een totale ontruiming! Ondanks wat wisselingen in het BHV-team waren alle panden met behulp van een snelle en gerichte actie binnen 10 minuten ontruimd. Na afloop is de ontruimingsoefening natuurlijk geëvalueerd om eventuele verbeterpunten te achterhalen en aan te pakken. Op deze manier blijft KVT zichzelf verbeteren en creëert ze een werkomgeving waarin alle bezoekers en medewerkers zich veilig voelen!

Benieuwd hoe het is om in een veilige omgeving te werken? Kijk snel op Vacatures – KVT.  of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten!

Terug naar overzicht
Actueel, Nieuws

Onderhoudsupdate!

🏢 Onderhoudsupdate! Onze service engineer Tjeerd heeft onlangs een inspectie en onderhoudsbeurt uitgevoerd aan de NSA, op deze prachtige locatie […]

Lees meer