Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Koninklijke van Twist officieel distributeur Kohler-SDMO!

The word is out! Koninklijke van Twist en Kohler-SDMO slaan de handen ineen en gaan vanaf 2021 een partnerschap aan. Per 1 januari van het nieuwe jaar is KVT de officiële distributeur van het Kohler-SDMO product voor de Nederlandse markt!

We zijn verheugd met deze uitbreiding op ons productportfolio. Kohler is wereldwijd een zeer gerenommeerd producent van generatorsets, en staat in de mondiale top 3 van grootste fabrikanten. Kohler-SDMO heeft net als Koninklijke van Twist een rijke geschiedenis als het gaat om energieoplossingen. Met de komst van het Kohler-SDMO product kunnen wij vermogens leveren van 1 tot 4500 kVa. Door de jarenlange ervaring van zowel Kohler-SDMO als KVT zien wij een mooie toekomst voor ons waarin kwaliteit, service en innovatie voorop staan.

Over Kohler-SDMO
Kohler-SDMO voorziet al ruim 50 jaar bedrijven van motoren, generatoren en andere energieoplossingen. Het bedrijf is wereldwijd actief met maar liefst 800 distributeurs, 10.000 dealers en 18 productielocaties. Kohler-SDMO heeft een uitgebreid productassortiment. Zo leveren zij onder andere gas-en dieselmotoren, industriële generatoren, rental generatoren, mobiele generatoren, mobiele generatoren, UPS’en en uiteraard de daarbij behorende onderdelen.

Mocht u vragen hebben over de producten van Kohler-SDMO dan helpen wij u graag! Neem contact met ons op!

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht!

Terug naar overzicht
Actueel, Nieuws

Onderhoudsupdate!

🏢 Onderhoudsupdate! Onze service engineer Tjeerd heeft onlangs een inspectie en onderhoudsbeurt uitgevoerd aan de NSA, op deze prachtige locatie […]

Lees meer
Actueel

Girlsday 2020

Wij vinden het heel jammer dat de Girlsday dit jaar niet door kon gaan, maar hopen volgend jaar weer een leuke groep meiden te mogen ontvangen!

Lees meer