Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Tafelkoeler vervangen

Onlangs hebben wij een tafelkoeler die op een dak stond vervangen door een nieuwe tafelkoeler. Het bestaande noodstroom aggregaat was al gedemonteerd en is op dezelfde dag ook uit de kelder van de parkeergarage getransporteerd en afgevoerd via de in- en uitrit. Daaropvolgend is het nieuwe noodstroom set van KOHLER Power Systems EMEA geplaatst. In dit geval wilde de eindgebruiker het noodstroom aggregaat preventief vervangen, omdat de oude, weliswaar nog functionerende installatie, gedateerd was. De nieuwe installatie kan nu weer 30 tot 40 jaar mee.

Uiteraard hebben wij de werkzaamheden veilig en verantwoord uitgevoerd. In dit geval op een zaterdagochtend en op een maandagavond. Door vroeg in de ochtend en laat op de avond te werk te gaan, hebben we ervoor gezorgd dat de gebruiker en het verkeer, dat aan weerszijden veelvuldig passeert, zo min mogelijk overlast ervaarden.

Ben jij naar aanleiding van dit stukje nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden van Koninklijke van Twist? Bekijk dan nu onze openstaande vacatures op de website: Vacatures – KVT  en wie weet zit jouw droomfunctie hierbij!

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten

Terug naar overzicht
Actueel, Nieuws

De Duurzame Brandstofketen & KVT

Samen met 6 andere organisaties neemt Koninklijke van Twist (KVT) deel aan de pilot “De duurzame brandstofketen”. In deze pilot wordt er gekeken naar de mogelijkheid om het gebruik van biogas op (wisselende) bouwlocaties te testen

Lees meer