Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel

Revisie

Wist u dat wij complete revisies van uw Perkins motor (of zelfs hele generatorset!) kunnen aanbieden? Het reviseren van uw motor heeft namelijk vele voordelen! Zo is na revisie uw motor niet alleen weer als nieuw, maar bespaart u ook in kosten. Daarnaast krijgt u een jaar volledige garantie en draagt u door te reviseren ook nog eens bij aan het milieu. Door het reviseren van een motor worden er namelijk minder energie en grondstoffen verbruik. En een gereviseerde motor stoot ook nog eens minder schadelijke uitlaatgassen uit.

Revisie of nieuw? 

Ook al verzorgd en onderhoud u uw Perkins motor goed, er komt een tijd dat uw motor een mindere prestatie gaat leveren doordat de motor intern aan slijtage onderhevig is. U kunt er dan voor kiezen om een nieuwe motor aan te schaffen, maar u kunt ook kiezen voor een volledige revisie waarmee u de motor een tweede leven geeft!

Reviseren
Als u besluit dat uw Perkins motor toe is aan een revisie, dan kunt u ervoor kiezen de revisie zelf uit te voeren. U kunt dan onze servicekits bestellen! Maar u kunt er ook voor kiezen uw motor te laten reviseren door Koninklijke van Twist. Dankzij onze modern ingerichte revisie werkplaats is alles aanwezig om uw motor nauwkeurig en met een  korte doorlooptijd te kunnen reviseren tegen aantrekkelijke tarieven. Uw motor wordt gereviseerd volgens de laatste fabriek specificatie, getest op onze testbank en geleverd met fabrieksgarantie. Dit alles wordt gedaan door onze ervaren en gecertificeerde monteurs! De revisie van uw Perkins motor is bij ons in goede handen.

Reviseren in eigen beheer
Wilt u liever zelf uw motor reviseren? Dat kan natuurlijk ook, in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres voor de benodigde onderdelen! Uit ervaring weten wij dat het selecteren van de juiste onderdelen lastig kan zijn, wij helpen u hier graag mee verder. Speciaal voor onze klanten hebben wij revisie-sets beschikbaar. Deze sets zijn zorgvuldig samengesteld op basis van jarenlange ervaring op het gebied van het reviseren van Perkins motoren.

Een revisie set bevat standaard:

  • Zuigers met zuigerveren
  • Complete pakkingsets
  • Cilinderbussen (indien van toepassing)
  • Lagerwerk

Extra componenten zoals brandstofpompen, waterpompen, smeeroliepompen, turbo, etc. zijn uiteraard ook beschikbaar en kunt u direct mee bestellen.

Revisie-kvt-perkinsreviseren-motor-perkins

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht:  Actueel – KVT

Terug naar overzicht
Actueel, Project

Brandstofmanagement

Goed brandstofmanagement is essentieel voor uw noodstroominstallatie! Verontreinigde brandstof in uw brandstoftank kan grote invloed hebben op de betrouwbaarheid van […]

Lees meer