Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Work in progress

Ons werkplaatsteam is momenteel druk bezig met het bouwen van een nieuwe duurzame biogasgeneratorset voor Bredenoord. Van het inbouwen van de motor met koelsysteem tot en met de uitlaat! Alles is mogelijk met de kennis en kunde die wij in huis hebben. Door een biogas motor toe te passen in een generatorset zorgen we voor schone emissies en dragen we ons steentje bij aan het verduurzamen van de wereld.

Wij werken hard aan het realiseren van mooie projecten! 🙌

Benieuwd aan welke projecten wij nog meer werken? Maak dan nu een afspraak voor een rondleiding door het pand van KVT: Rondleidingen – KVT of bekijk onze vacaturepagina: Vacatures – KVT voor al onze openstaande vacatures!

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten

Terug naar overzicht
Actueel

Girlsday 2020

Wij vinden het heel jammer dat de Girlsday dit jaar niet door kon gaan, maar hopen volgend jaar weer een leuke groep meiden te mogen ontvangen!

Lees meer
Actueel, Nieuws

De Duurzame Brandstofketen & KVT

Samen met 6 andere organisaties neemt Koninklijke van Twist (KVT) deel aan de pilot “De duurzame brandstofketen”. In deze pilot wordt er gekeken naar de mogelijkheid om het gebruik van biogas op (wisselende) bouwlocaties te testen

Lees meer