Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

De KVT Leasefiets ! 🚲

KVT stimuleert haar (nieuwe) medewerkers met de fiets naar de zaak te komen. Steeds meer van onze medewerkers maken daarom gebruik van de mogelijkheid om een (elektrische)fiets te leasen. De KVT leasefiets biedt tal van voordelen voor onze collega’s en het helpt mee onze CO2 uitstoot te verlagen! De belangrijkste voordelen van het leasen van een fiets zijn:

💰 Kostenbesparing: Met een leasefiets hoef je niet in één keer een grote investering te doen. Bovendien zijn onderhoud en reparaties vaak inbegrepen, waardoor je extra kosten bespaart.

💪 Gezondheid en welzijn: Met een leasefiets kun je op een leuke manier aan je gezondheid werken!

☘ Milieuvriendelijkheid: Door te kiezen voor een leasefiets draag je bij aan een schonere en duurzamere wereld. Door te fietsen help je de luchtkwaliteit te verbeteren en de CO2-uitstoot te verminderen.

😁 Werkplezier: Fietsen naar het werk geeft je een energieboost in de ochtend en helpt je om stress na een lange werkdag los te laten.

Met de leasefietsen werkt KVT aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, terwijl jij je fit trapt. Wil jij ook met een KVT leasefiets naar je werk? Kijk op Vacatures – KVT voor onze openstaande vacatures en wie weet geniet jij binnenkort ook van bovenstaande voordelen!

Terug naar overzicht
Nieuws, Project

NSA besturingspaneel – Altijd in bedrijf!

Bij een van onze klanten zijn wij momenteel bezig met het vervangen van het NSA besturingspaneel. Omdat tijdens de ombouw het vaste NSA niet in bedrijf is hebben we een tijdelijke NSA met besturing neergezet zodat de drinkwaterproductie ook tijdens een netuitval gegarandeerd is.

Lees meer