Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel

Girlsday 2020

Girlsday 2020!

Wij vinden het heel jammer dat de Girlsday 2020 dit jaar niet door kon gaan, maar hopen volgend jaar weer een leuke groep meiden te mogen ontvangen! Wij vinden het belangrijk om de jeugd te enthousiasmeren voor de techniek en zetten ons dan ook graag in voor initiatieven zoals Girlsday, waar onze eigen dames hun enthousiasme over kunnen brengen aan de nieuwe generaties. We laten graag zien hoe veelzijdig onze branche is!

Wij vinden het heel tof dat we steeds vaker dames in het veld of in projecten zien. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door VHTO, de rolmodellen en de andere bedrijven die zich elk jaar inzetten om meiden te laten zien dat techniek zo mooi kan zijn!! Bedankt VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek! 

Benieuwd wanneer we weer een nieuwe Girlsday organiseren? Houd onze social media in te gaten. Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht:  Actueel – KVT

Girlsday 2019

 

Terug naar overzicht