Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Easy UPS 3S: Maakt bedrijfscontinuïteit eenvoudiger

De 3-fase Easy UPS reeks van Schneider Electric is leverbaar in vermogens van 10 tot 200 kVA en is eenvoudig te installeren en aan te sluiten, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en daarmee ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven, datacenters en andere bedrijfskritieken toepassingen.

De Easy UPS 3S levert een stabiele en perfecte spanning en veilige energie opslag om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Deze UPS met EcoStruxure is snel en eenvoudig te installeren in datacenters of elektriciteitsruimten en biedt uitstekende prestaties in een licht en compact ontwerp. De Easy UPS van Schneider Electric zorgt dat kritische apparatuur stabiel en aan blijft, ook in instabiele omstandigheden.

10 Voordelen van de Easy UPS:

  1. Easy Loop test – Controle van de UPS prestaties, voordat de kritische belasting is aangesloten en zonder noodzaak voor een load bank.
  2. Easy plaatsing -Rol de compacte en relatief lichte UPS op de juiste plaats.
  3. Easy ECO Mode – Werktoestand waarbij ongebruikte elektrische componenten worden overbrugd bij goede netspanning voor de hoogste efficiëntie zonder in te leveren op zekerheid
  4. Easy voorzijde toegang-Eenvoudige plaatsing en onderhoud in minimale ruimte.
  5. Easy bediening – Intuïtieve grafische gebruikers interface met aanraakscherm voor simpele controle en bediening.
  6. Easy installatie – Compleet met ingang-, uitgang- en bypass schakelaars, Emergency Power Off (EPO) voor eenvoudige en snelle installatie.
  7. Easy SNMP kaart (optie) -Optionele SNMP kaart voor controle op afstand via Web-interface of het geavanceerde EcoStruxure IT -cloud en -lokaal software pakket.
  8. Easy parallel – Meerder Easy UPS systemen kunnen parallel geschakeld worden voor meer capaciteit of redundantie
  9. Easy stof filters -Bieden bescherming van de Easy UPS in extreme omstandigheden
  10. Breed spanningsvenster – Bewaar de batterij capaciteit voor als het echt nodig is – bij spanningsuitval!

Meer weten over de Easy UPS 3S? Neem contact op met onze collega Ronald Lagerberg via 078 632 66 00.

KVT is trots partner van Schneider Electric.

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht:  Actueel – KVT

Terug naar overzicht