KVT
NL  |  EN 
   
   
   
    Productoverzicht     
Generatoren
    Voor industrie en marine    
   

Wanneer u op zoek bent naar generatoren, of een generatorset, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Koninklijke Kemper en Van Twist leveren we kwalitatief hoogwaardige generatorsets voor verschillende toepassingen. Deze generatoren komen van de beste fabrikanten en garanderen u een lange stroomvoorziening, of u nu op zoek bent naar noodstroom of continue vermogen.

Maak hieronder uw keuze:

FG Wilson generatoren    Lombardini Marine generatoren   Kohler Marine generatoren
         
FG Wilson    Lombardini Marine    Kohler Power Systems 
         
Industrie en noodstroom   Marine toepassing (3,5 - 16 kW)   Marine toepassing (4 - 400 kW)


Verschillende doeleinden
De generatoren die te koop zijn, kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voor industriële toepassingen leveren wij bijvoorbeeld standaard de generatoren van het merk FG Wilson. Deze wereldwijde marktleider produceert en levert kwalitatief hoogwaardige generatoren, zowel door diesel als door gas aangedreven. FG Wilson biedt een productrange van 6.8 tot en met 2.500 kVA generatoren, in open of geluiddempende uitvoering. Met de juiste generator bent u ervan verzekerd dat u op ieder moment kan blijven opereren. De aggregaten geleverd door Kemper en Van Twist worden gebruikt voor continue vermogen of voor noodstroom.

Als het gaat om generatoren geschikt voor gebruik in de marine, leveren wij ook generatoren van de beste merken: Lombardini Marine en Kohler.

Vragen en offertes
Door de jarenlange samenwerking met toonaangevende leveranciers hebben wij onze kennis en expertise in noodstroom en aandrijving opgebouwd. Kemper en Van Twist ontwikkelt ook bijpassende besturingspanelen die in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor de beste producten, ook staan wij klaar om u te adviseren over welke producten u nodig heeft voor uw specifieke toepassing. U bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. Ook kunt u online of telefonisch contact opnemen en een offerte aanvragen.

   
         
         
    Al onze producten:    
         
   
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Noodstroom   Generatorsets   PowerPacks   Dieselmotoren   Gasmotoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Mobiele generatoren
                 
Voortstuwing   Gyrostabilisatie   Besturingspanelen   Brandstofmanagement   Mobiele generatoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Warmtewisselaars   Motorbediening   Boeg- en hekschroeven   Veerstarters   Onderdelen
                 
                 
   
         
   

Wanneer u op onze website klikt op een specifieke dieselmotor, krijgt u gelijk alle belangrijke informatie te zien. Wat voor type motor is het, welk vermogen heeft de motor en welk toerental? Ook kunt u in veel gevallen gelijk een afbeelding bekijken van het instrumentpaneel, of is er een apart document bijgevoegd met meer informatie. Zo kunt u gerichter zoeken naar de dieselmotor die u nodig heeft.

 

   
Neem direct contact met ons op: 078 - 632 66 00 of via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca