Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Erkend Duurzaam Plus Certificaat

KVT behaalt opnieuw Erkend Duurzaam Plus Certificaat

Een aantal dagen geleden heeft de audit ‘Erkend Duurzaam Plus’ bij Koninklijke Van Twist plaatsgevonden. Vandaag hebben we het goede nieuws mogen ontvangen dat we opnieuw gecertificeerd zijn! De behaalde score van de audit was 91%, een score waar we trots op mogen zijn!

Tijdens de audit is onze organisatie getoetst op duurzaamheid aspecten. Zo zijn er onder andere vragen gesteld over hoe duurzaamheid onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering van KVT, maar bijvoorbeeld ook op welke wijze het MVO-beleid is vormgegeven.

Wij zijn heel blij dat we het Erkend Duurzaam Plus Certificaat hebben kunnen verlengen en dat we de bevestiging hebben gekregen dat we op de goede weg zijn met onze duurzaamheidsdoelstellingen en onze langer termijn ambities.

Wij denken aan de toekomst van onze volgende generatie! U toch ook? Kijk snel op onze website: Vacatures – KVT voor alle openstaande vacatures en wie weet werk jij binnenkort ook bij ons!

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten

Terug naar overzicht