Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Nieuws

Seakeeper beurzen!

Ook dit jaar is Koninklijke Van Twist weer aanwezig op de meest toonaangevende beurzen met onze gyrostabilisatoren van Seakeeper!

Op 4 t/m 8 september zijn wij aanwezig op de Hiswa te Water, die dit jaar weer plaatsvind in de haven van Bataviastad Lelystad. 

U vindt onze stand op de bovenkade: nummer KB036. Hier tonen wij de Seakeeper 2 gyrostabilisator en kunt u zelf zien en voelen hoe dit stabilisatie systeem functioneert. 

Kort daarop wordt van 10 t/m 15 september 2019 in Frankrijk het Cannes Yachting Festival gehouden, waar Seakeeper Inc. flink uitpakt! Namens de marine afdeling van KVT ben ik aanwezig om u te woord te staan. Op deze beurs zal de recent geïntroduceerde Seakeeper demo boot, AXopar 28 aanwezig zijn! Hiermee worden gedurende de beurs seatrails gehouden.

Let op! De seatrails zijn exclusief en op afspraak, maar de ultieme gelegenheid om onder de Franse zon in de praktijk te ervaren wat girostabilisatie van Seakeeper doet. 

Komt u langs? De Seakeeper stand is te vinden op: PAN119

Tot op één van de Seakeeper beurzen!

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht:  Actueel – KVT

 

Terug naar overzicht