Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Nieuw Van der Valk Motorjacht wordt uitgerust met Seakeeper!

Twee Seakeeper 26 modellen worden geïnstalleerd in het nieuw te bouwen motorjacht, de Lady Lene van 34 meter.

Koninklijke Van Twist (KVT) heeft onlangs de opdracht gekregen om twee Seakeeper 26 gyrostabilisatoren te leveren aan de Van der Valk-scheepswerf. Seakeeper, Inc. is wereldwijd de grootste speler als het gaat om gyrostabilisatie op zee. Met het product zijn schepen met een lengte van 7 tot 60 meter gestabiliseerd. KVT is al meer dan 10 jaar de exclusieve distributeur van de Seakeeper producten in Nederland.

Lady Lene

Voor het nieuwe motorjacht van de Van der Valk scheepswerf mogen wij twee gyrostabilisatie systemen leveren. Het nieuwe jacht de Lady Lene, een volledig op maat gemaakt aluminium motorjacht van 34-meter. Het jacht wordt uitgerust met twee Seakeeper 26 units. Beide Seakeepers worden geïnstalleerd in het achterste gedeelte van het jacht, dat speciaal is ontworpen om de grootte, het gewicht en de krachten van de beide units op te vangen.

“We werken al jaren nauw samen met Dutch Falcon Yachts B.V. en dit wordt het tiende project gezamenlijke project dat wij samen met het Van der Valk-team zullen afronden”, aldus KVT Marine Account Manager Rob de Wijs. “We hebben een lange geschiedenis in het samen leveren van hoogwaardige, stabiele schepen en onze gedeelde klanten zijn het bewijs van onze succesvolle samenwerking.”

Samen met de stabiliserende vinnen en Hull Vane wordt de Lady Lene een van de meest stabiele jachten op het water. Vooral de samenwerking tussen de verschillende vormen van stabilisatie maakt dit project extra bijzonder! Stabilisatie vermindert de zijwaartse rol van een schip, terwijl de zeewaardigheid, veiligheid en comfort aan boord toenemen.

Meer weten over dit project of over Seakeeper? Neem contact op met onze collega Rob de Wijs via rdwijs@kvt.nl of 078 632 66 11. Meer lezen over het Seakeeper product? Bekijk onze productpagina! Of bekijk onze dedicated Seakeeper website: www.seakeeper.nl

Lady Lene interieur Lady Lene Jacht Lady Lene

Volg ook onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten! Of bekijk ons nieuwsoverzicht:  Actueel – KVT

Terug naar overzicht
Actueel

Fijne vakantie!

KVT wenst iedereen een fijne vakantie, ondanks de huidige beperkingen! Wij werken ondertussen hard door aan een aantal mooie projecten.

Lees meer