Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Hybride waterstof set voor streaming dienst in Engeland

KVT heeft een hybride waterstof set gereed gemaakt voor een grote streaming dienst in Engeland!

Deze week heeft onze werkplaats een hybride waterstof set gereed gemaakt! De waterstof set gaat op transport naar een klant in Engeland. De set wordt toegepast als stroomvoorziening voor de productie van series voor een grote streaming dienst.

In de set werken een elektromotor en de waterstofmotor continu samen om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de vermogensvraag van de klant en het verbruik van waterstof. De set kan met de waterstofmotor continue 120 kVA leveren. Daarnaast kan de elektromotor en accupacks kortstondig zelfs tot 195 kVA leveren. In normaal bedrijf laadt de waterstofmotor de accu’s efficiënt bij en levert de elektromotor vervolgens de vermogensvraag van de klant.

Meer weten over de waterstof set? Bezoek hier onze website: Waterstofmotor – KVT of volg onze LinkedIn pagina! Hier plaatsen wij met regelmaat leuke updates met betrekking tot onze projecten en activiteiten!

Terug naar overzicht
Actueel, Project

Brandstofmanagement

Goed brandstofmanagement is essentieel voor uw noodstroominstallatie! Verontreinigde brandstof in uw brandstoftank kan grote invloed hebben op de betrouwbaarheid van […]

Lees meer