actueel     |     werken bij kvt     |    Nederlands  English    
             
  Koninklijke Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Voortstuwing

 
     
       
   
     
  Voortstuwingsmotoren voor de beroepsvaart en pleziervaart.  
     
       
   

Perkins marine scheepsdieselmotoren


Met Perkins Marine (voorheen Perkins Sabre) leveren wij scheepsmotoren voor de plezier- en beroepsvaart. Het huidige programma voortstuwingsmotoren bestaat uit een 4 cilinder motor met een vermogen van 84 pk bij 2.400 rpm. Deze motor kan echter enkel ingezet worden bij schepen die niet aan RCD-II hoeven te voldoen. De motor kenmerkt zich door een grote cilinderinhoud, waarbij het vermogen en max. koppel bij een laag toerental behaald wordt.

Lees meer over de Perkins Marine scheepsdieselmotoren.

Lombardini Marine voortstuwingsmotoren

Tevens leveren wij de scheepsmotoren van Lombardini Marine. Dit Italiaanse merk brengt al meer dan 80 jaar een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de dieselmotor voor de scheepvaart, door voortdurend de nadruk te leggen op productinnovatie en het besteden van veel aandacht aan de behoeften van de eindgebruiker. Lombardini Marine scheepsmotoren, die voldoen aan de RCD-II norm, zijn er in de vermogens van 11 t/m 50 pk. Het programma omvat daarnaast ook motoren met een vermogen tot max. 84 pk, die ingezet kunnen worden bij schepen die niet aan RCD-II hoeven te voldoen.

Een Lombardini Marine motor kenmerkt zich door een zeer compacte bouw, is licht van gewicht en daarmee uitermate geschikt voor toepassing in onder andere plezierjachten en sloepen.

Saildrive - KDi

Lombardini Marine heeft naast de FOCS en CHD serie, welke vermogens hebben tussen de 11 en 84 pk en die leverbaar ziin met een zeer slank sail drive staartstuk, ook de KDi serie. Deze serie nieuw ontwikkelde motoren bestaat uit een tweetal types die hun max. vermogen en koppel bij een laag toerental behalen en dus ook uitermate schikt zijn voor toepassing in commerciele schepen. Deze motoren voldoen aan de RCD-II norm.

Generatorsets

Lombardini Marine heeft een reeks zeer compacte, lichtgewicht scheepsgeneratorsets in vermogens tussen 4 en 18 kVA, die op een toerental van 3.000 rpm draaien.

Welke motor heeft u nodig?

Wil u meer informatie over onze range voortstuwingsmotoren? Onze accountmanagers staan u graag te woord, of neem contact op met een van onze dealers  
 
Voortstuwingsmotoren

Lombardini motor
   
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Downloads
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
Gasgeneratorsets
KVT-lichtmasten
 
Noodstroomonderhoud
Gyrostabilisatie
   
Locatie Keerweer 62
  3316 KA Dordrecht
Telefoonnummer +31(0)78 - 632 66 00
Mail info@kvt.nl
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Koninklijke Van Twist   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca