actueel     |     werken bij kvt     |    Nederlands  English    
             
  Koninklijke Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Veerstarters

 
     
       
   
     
  Hét alternatief voor de elektrische startmotor.   
     
       
   

Snel en zonder elektriciteit een dieselmotor starten


De veerstarters van Kineteco worden over de hele wereld gebruikt. Met dit alternatief voor een elektrische startmotor kunt u een dieselmotor gemakkelijk en veilig met de hand starten. Zonder het gebruik van een accu of dynamo. Koninklijke Van Twist is importeur van dit mooie product.


Veerstarters van Kineteco

De bediening van een veerstarter is eenvoudig. Een dieselmotor met een veerstarter komt binnen enkele momenten tot leven. U hoeft hier geen enorme inspanning voor te verrichten, de wikkeling is gescheiden van het starten. De veerstarter kan gewoon opgewonden worden tot er genoeg energie is opgeslagen. Wanneer de schakelaar omgezet wordt zal de motor snel genoeg draaien om zelf te starten. Er zijn geen speciale vaardigheden voor benodigd, zelfs het starten van een grote generator gaat eenvoudig.


Waarom een veerstarter?


Lees meer Bij irrigatie pompen en bij toepassingen in de scheepsvaart kan de combinatie van water en elektronica slecht zijn voor de betrouwbaarheid van uw systeem
   
Lees meer In de bouw komt het nog wel eens voor dat accu’s “verdwijnen” of falen door de constante blootstelling aan trillingen.
   
Lees meer In zeer stoffige omgevingen zoals mijnen kunnen elektronische startinrichtingen falen.
   
Lees meer In reddingsboten of op boorplatformen is er naast de elektrische startmotor een betrouwbaar back-up systeem nodig wat makkelijk en snel gebruikt kan worden.
   
Lees meer Veerstarters hebben geen last van langdurig ongebruik. In koude of vochtige situaties zal de veerstarter u niet in de steek laten. Veerstarters zijn daarom goed toepasbaar voor allerlei soorten apparatuur die lang stilstaan. Denk bijvoorbeeld aan apparatuur voor noodhulp.
   
Lees meer In afgelegen locaties met de meest extreme omstandigheden zijn gemak van bediening en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten. Een veerstarter voldoet hier aan.
   

Meer weten over veerstarters?


Naast onderdelen voor de noodstroominstallaties, motoren en generatoren biedt Koninklijke Van Twist een divers pallet van aanverwante producten . Al deze producten zorgen voor aandrijving of ondersteuning daarbij. Wilt u meer weten over onze veerstarters, neemt u dan contact op met ons!
  Veerstarters

Kineteco veerstarters
   
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Downloads
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
Gasgeneratorsets
KVT-lichtmasten
 
Noodstroomonderhoud
Gyrostabilisatie
   
Locatie Keerweer 62
  3316 KA Dordrecht
Telefoonnummer +31(0)78 - 632 66 00
Mail info@kvt.nl
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Koninklijke Van Twist   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca