actueel     |     werken bij kvt     |    Nederlands  English    
             
  Koninklijke Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

UPS

 
     
       
   
     
  Zonder stroom staat ons dagelijks leven stil. Vang met een UPS een stroomstoring op.  
     
       
   

Stroomstoring opvangen

Met onze KVT- UPS systemen, al of niet in combinatie met noodstroom generatoren en de daarbij behoorde servicediensten, zijn wij actief in alle marktsegmenten. Naast bijvoorbeeld ziekenhuizen en overheidsgebouwen leveren we ook noodstroominstallaties voor datacentra en winkelpanden. Bij een storing in het elektriciteitsnet nemen de KVT- UPS systemen de stroomtoevoer onderbrekingsvrij over, waarna onze noodstroomaggregaten in actie komen. Hiermee voorkomen we het stil vallen van processen en de daarbij behorende directe en indirecte schade.

UPS op maat

Door onze jarenlange ervaring hebben wij expertise in het ontwerpen, bouwen en efficiënt installeren van op maat gemaakte (nood)stroomsystemen. Ons assortiment van modulair op te bouwen UPS systemen, in de vermogensrange van 6 kVA tot en met 800 kVA, is uiterst betrouwbaar. En parallel opgesteld is een vermogen van wel 3200 kVA te realiseren! Daarnaast garanderen wij een vakkundige installatie, met uiteraard een 24/7 service bij calamiteiten.

Door een UPS (Uninterruptible Power Supply) wordt het benodigde vermogen in de tijd tussen netuitval en het opstarten van het noodstroomaggregaat opgevangen. De modulaire UPS is opgebouwd uit een monitoringsunit, een STS unit en één of meerdere power units. Al deze units zijn hotswappable, wat inhoudt dat ze uitwisselbaar zijn zonder dat de UPS uitgeschakeld dient te worden.

Betrouwbare partner

Onze brede kennis en ervaring in de diverse marktsegmenten zorgt ervoor dat we voor onze klanten een betrouwbare partner kunnen zijn. In onze moderne werkplaats testen wij de producten en passen ze desgewenst volledig naar wens aan. Hiermee kunnen wij voor ieder project een totaaloplossing bieden.

Vragen over KVT-UPS?

Onze accountmanagers staan u graag te woord. Dus heeft u vragen over uw huidige UPS noodstroominstallatie, of wilt u informatie over een nieuwe UPS, neem dan vrijblijvend contact met ons op!  
  KVT UPS om stroomstoring op te vangen   
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Downloads
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
Gasgeneratorsets
KVT-lichtmasten
 
Noodstroomonderhoud
Gyrostabilisatie
   
Locatie Keerweer 62
  3316 KA Dordrecht
Telefoonnummer +31(0)78 - 632 66 00
Mail info@kvt.nl
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Koninklijke Van Twist   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca