Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws

Trotse partner van FC Dordrecht en Energiek Dordt!

We zijn per heden de trotse partner van FC Dordrecht en Energiek Dordt!

Wij gaan bijdragen aan duurzame (nood)stroom en andere systemen om samen nieuwe energie te creëren in Dordrecht en Drechtsteden.
Ook participeren wij in de reis naar de eerste klimaat neutrale wedstrijd in het Nederlands betaald voetbal. Samen gaan we een oplossing creëren om de (nood)stroom in het stadion tijdens de wedstrijd te verduurzamen en tegelijk zijn we zoek naar nieuwe ideeën en initiatieven op dit gebied voor Dordrecht en Drechtsteden.

Leon Vlemmings, innovatiemanager FC Dordrecht: “Koninklijke van Twist is een prachtig Dordts familiebedrijf. Opgericht in 1836, al 186 jaar (!) vol in ontwikkeling en met de heer Norbert van Twist is nu de zesde generatie aan het roer. In de markt waarin de energietransitie in volle gang is blijven zij mee veranderen met hun producten en diensten. Wij zijn heel erg trots dat er met Koninklijke van Twist een zeer waardevolle partner gaat participeren binnen Energiek Dordt om samen nieuwe energie te creëren in Dordrecht en Drechtsteden.”

 

Terug naar overzicht
Actueel

Revisie

Wist u dat… Wij complete revisies van uw Perkins motor (of zelfs hele generatorset!) kunnen aanbieden? Het reviseren van uw motor heeft namelijk vele voordelen!

Lees meer