Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Ben jij bezig met de laatste jaren van je commerciële/bedrijfskundige studie en wil jij wat je geleerd hebt alvast in de praktijk brengen? Lees dan snel verder! Wij hebben de perfecte bijbaan voor jou!

Wij zijn op zoek naar een student met een passie voor marktonderzoek en sales. Gedurende de uren die je werkt ga jij op zoek naar het  gat in de markt voor onze mobiele generatorsets. Met jouw onderzoek kom je erachter waar de verkoopmogelijkheden liggen en ga je hier vervolgens ook zelf mee aan de slag! In het begin zul je dus voornamelijk binnen bezig zijn, maar naar verloop van tijd mag je ook zelf naar buiten om de sets daadwerkelijk te verkopen. Klinkt als een mooie uitdaging toch! En wees gerust je onderzoek en de uitvoering ervan kun je terecht bij onze andere accountmanagers. Zij leren je graag de kneepjes van het vak!

Als jobstudent bij KVT word je gezien als een volwaardig collega, dit betekent dat iedereen voor je klaar staat en dat je serieus genomen wordt, maar we verwachten natuurlijk ook iets van jou!

Wat verwachten we?

  • Je bent zelfstandig en commercieel ingesteld;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • je bent doortastend;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • je bent in het bezit van rijbewijs B.

Opleiding:

  • Je volgt een commerciële/technische opleiding

Goed om te weten! De functie is flexibel dus in overleg kunnen de dagen die je elke week komt worden afgestemd. En wie weet kun je vanuit je bijbaantje er ook nog een stage uitslepen!

Wat mag je van ons verwachten?

Koninklijke Van Twist staat bekend in de markt als een totaalspecialist op het gebied van noodstroom, energiesystemen en verbrandingsmotoren. KVT biedt jou een uitdagende functie in een echt Dordts familiebedrijf waarin er naast een informele werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden, voldoende ruimte is voor eigen ideeën. Daarnaast worden er met regelmaat leuke activiteiten gepland zoals borrels en personeelsuitje.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie met CV naar onze afdeling HR, ter attentie van Corine van Orsouw.

Dit kan per per email naar vacature@kvt.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Solliciteren