Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Wij zijn op zoek naar een student die onze afdeling Marketing & Communicatie parttime komt versterken! Ben jij creatief, bruis je van de ideeën en schud jij zo een leuke tekst uit je mouw? Dan zijn wij op zoek naar jou.

In de rol van Junior copywriter ga jij binnen onze organisatie aan de slag met communicatie uitingen die een goed beeld geven van onze dagelijkse werkzaamheden . Je gaat de Marketing & Communicatie coördinator ondersteunen bij de dagdagelijkse werkzaamheden. Dit houdt onder andere in dat je betrokken bent bij het schrijven van nieuwe website teksten, testimonials, interviews, social media berichten, etc. Daarnaast krijg je ook de kans om mee te denken op het gebied van nieuwe campagnes en acties. Het is in deze rol belangrijk dat je goed kan luisteren en (proactief) reageert op wat je hoort.

Wil jij bijdragen aan de naamsbekendheid van een mooie organisatie en tegelijkertijd praktijk ervaring op doen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Als job student wordt je als volwaardig collega gezien, dit brengt verantwoordelijkheid met zich mee, maar zorgt ook voor veel waardering en zelfstandigheid.

Extra handig! De functie is flexibel dus in overleg kunnen de dagen die je elke week komt worden afgestemd. En wie weet kun je vanuit je bijbaantje er ook nog een stage uitslepen!

Wat verwachten we van jou?

  • In de eerste plaats ben je heel erg sociaal;
  • Je bent sterk in taal: ook de dt-fouten kun jij spotten;
  • Je hebt een passie voor schrijven
  • Je bent zelfstandig
  • Je toont initiatief

Opleiding

  • Je volgt een opleiding in de richting van communicatie of journalistiek

Wat mag je van ons verwachten?

Koninklijke Van Twist staat bekend in de markt als een totaalspecialist op het gebied van noodstroom, energiesystemen en verbrandingsmotoren. KVT biedt jou een uitdagende functie in een echt Dordts familiebedrijf waarin er naast een informele werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden, voldoende ruimte is voor eigen ideeën. Daarnaast worden er met regelmaat leuke activiteiten gepland zoals borrels en personeelsuitje.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie met CV naar onze afdeling HR, ter attentie van Corine van Orsouw.

Dit kan per per email naar vacature@kvt.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Solliciteren