Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70

Ben jij een tweede- of derdejaars hbo-student aan een HRM gerelateerde opleiding en wil jij jouw opgedane kennis omzetten in praktijkervaring? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou!

Wij zijn op zoek naar een HR-stagiaire die onze HR-adviseur ondersteunt in de vele dagelijkse werkzaamheden. In de rol van HR stagiair ben je onder andere bezig met onboarding, offboarding, verzuim, etc. Denk aan het voeren van kennismakingsgesprekken, het opstellen van contracten en addenda, maar je denkt bijvoorbeeld ook mee met het opstellen van re-integratieplannen en verbetertrajecten. Er is natuurlijk nog veel meer te doen en te leren, maar dit maakt de stage alleen maar leuker! Tijdens de stage maak je kennis met (bijna) alle HR-aspecten dus het zal zeker leerzaam zijn!

Als stagiair bij KVT word jij gezien als volwaardige collega, dit brengt natuurlijk verantwoordelijkheid met zich mee, maar zorgt ook voor waardering en zelfstandigheid. Jouw collega’s staan klaar om jou te helpen, zo bieden wij jou ook de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen als professional.

Wat verwachten we van jou?

  • In de eerste plaats ben je heel erg sociaal.
  • Je bent enthousiast en durft initiatief te nemen.
  • Je kan zowel zelfstandig werken als in groepsverband.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Opleiding

  • Je volgt een opleiding HRM

Wat mag je van ons verwachten?

Koninklijke Van Twist staat bekend in de markt als een totaalspecialist op het gebied van noodstroom, energiesystemen en verbrandingsmotoren. KVT biedt jou een uitdagende functie in een echt Dordts familiebedrijf waarin er naast een informele werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden, voldoende ruimte is voor eigen ideeën. Daarnaast worden er met regelmaat leuke activiteiten gepland zoals borrels en personeelsuitje.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie met CV naar onze afdeling HR, ter attentie van Corine van Orsouw.

Dit kan per per email naar vacature@kvt.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.