actueel     |     werken bij kvt     |    Nederlands  English    
             
  Koninklijke Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Perkins SmartCap

 
     
       
   
     
  Een simpele, slimme olievuldop die u vertelt wanneer uw motor onderhoud nodig heeft!  
     
       
    De Perkins SmartCap is een slimme olievuldop waarmee on-remote de status van Perkins dieselmotoren wordt gemeten. De SmartCap is gemakkelijk op de Perkins motor te monteren en is uniek in zijn soort; het is het eerste motor-specifieke apparaat welke dankzij zijn slimme technologie maar eenmalig aangeschaft hoeft te worden en dus geen doorlopende kosten heeft. De olievuldop meet de draaiuren van uw Perkins dieselmotor(en) en stuurt deze naar de My Engine app op uw smartphone of tablet. De app stuurt de gegevens ook door naar ons portal, waardoor wij uw overzicht ook bij de hand hebben wanneer het nodig is.

My Engine App

De My Engine App is gemakkelijk te downloaden via de App store (iOS) of Playstore (Android). In de app kunnen meerdere motoren worden geregistreerd en heeft u een handig overzicht van de meest belangrijke gegevens. De app stuurt u meldingen wanneer preventief onderhoud nodig is aan de geregistreerde motoren maar geeft ook inzicht in de locatie is van een motor, de onderhoudshistorie en wanneer de volgende onderhoudsbeurt wordt verwacht. Hierop kunt u zich vervolgens organiseren en eenvoudig het onderhoud vooruit inplannen. Tevens zijn ook de actuele gebruikershandleidingen beschikbaar via de app, wat weer scheelt in papierwerk.

Bent u klaar om uw motor te upgraden?

Onze accountmanagers helpen u graag uw weg met de aanschaf van de SmartCap voor uw motoren. Na verzending kunt u hem simpelweg op de motor draaien en in de My Engine App registreren. Wilt u op de hoogte worden gehouden over al onze acties? Vergeet dan niet het vinkje 'Perkins distributors' aan te zetten in de app waardoor wij toestemming krijgen om uw gegevens hiervoor te gebruiken.

Vragen over Perkins SmartCap?

Onze accountmanagers staan u graag te woord. Dus heeft u vragen of wilt u meer informatie over een nieuwe SmartCap, neem dan vrijblijvend contact met ons op!  
  Perkins SmartCap   
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Downloads
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
Gasgeneratorsets
KVT-lichtmasten
 
Noodstroomonderhoud
Gyrostabilisatie
   
Locatie Keerweer 62
  3316 KA Dordrecht
Telefoonnummer +31(0)78 - 632 66 00
Mail info@kvt.nl
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Koninklijke Van Twist   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca