actueel     |     werken bij kvt     |    Nederlands  English    
             
  Koninklijke Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Werkplaats

 
     
       
   
     
  Revisies, reparaties en aanpassingen aan motoren en generatoren.  
     
       
   

Werkplaats voor motoren en generatoren

De eigen werkplaats van Koninklijke Van Twist is er een om trots op te zijn. Naast de moderne inrichting en vele mogelijkheden, wordt er duurzaam gewerkt. Geen onnodig gebruik van grondstoffen en strikte kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat de producten en dienstverlening aan alle eisen voldoen.

De werkplaats is multifunctioneel. Er worden complete noodstroom- installaties gebouwd, gerepareerd en gereviseerd. Dit gebeurt geheel volgens de specificaties die door de producent zijn bepaald. Ook de complete in- en uitbouw van dieselmotoren of een noodstroomaggregaat kan door onze medewerkers van de werkplaats worden uitgevoerd. Het koppelen van een uitlaatsysteem, brandstoftankinstallatie of besturingspaneel is geen probleem.

Klantspecifiek werken

Als importeur van dieselmotoren en generatorsets weten wij als geen ander dat geen enkele product hetzelfde is. In de wetenschap dat onze motoren in meer dan 5.000 verschillende applicaties worden toegepast, hebben we onze werkplaats zodanig georganiseerd dat elke motor of generatorset klantspecifiek kan worden afgeleverd. Of het nu gaat om een extra dynamo, een specifiek ontworpen behuizing of een geautoriseerde aanpassing in de motorsoftware, in onze moderne werkplaats zorgen we voor een vakkundige aanpassing.


Testruimte motoren en aggregaten

Mechanisch en elektrisch testen

De werkplaats is uitgerust met diverse testfaciliteiten waar alle motoren (mechanisch) en generatorsets (elektrisch) uitvoerig beproefd worden voordat ze bij de klant afgeleverd worden. In twee afzonderlijke ruimtes kan worden getest. Het grote voordeel hiervan is dat we eventuele aanpassingen naar aanleiding van het testen direct kunnen uitvoeren en de klant zeker kan zijn dat zijn product bij aflevering zijn werk doet.  
     
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Downloads
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
Gasgeneratorsets
KVT-lichtmasten
 
Noodstroomonderhoud
Gyrostabilisatie
   
Locatie Keerweer 62
  3316 KA Dordrecht
Telefoonnummer +31(0)78 - 632 66 00
Mail info@kvt.nl
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Koninklijke Van Twist   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca