actueel     |     werken bij kvt     |    Nederlands  English    
             
  Koninklijke Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Service & onderhoud

 
     
       
   
     
  We stellen al onze producten zelf in bedrijf, voeren onderhoud uit en verhelpen storingen.  
     
       
        
    Met de uitgebreide servicediensten van Koninklijke Van Twist garanderen wij de kwaliteit en betrouwbaar van uw installatie. Onze service engineers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.     
        
 
 

Lees hier meer over:

     
  Lees meer Onderhoud en servicecontracten
  Lees meer Keuringen en inspecties
  Lees meer Brandstofmanagement
  Lees meer Revisie en ruilmotoren
  Lees meer Product Support en garanties
  Lees meer Werkplaats
  Lees meer Trainingscentrum
   
   

Service door heel de Benelux


Onze engineers zijn actief door heel de Benelux en desnoods daarbuiten. We stellen onze producten in bedrijf, voeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en verhelpen storingen aan (noodstroom)installaties en overige producten.  Er wordt veel energie gestoken in het juist preventief onderhouden van de installatie. Zo wordt onvoorziene uitval voorkomen. In een noodstroomcontract worden duidelijke afspraken gemaakt over onderhoud en inspecties aan de noodstroominstallatie.

Noodstroom onderhouden

Wij adviseren u om uw noodstroominstallatie minimaal één keer per jaar preventief te laten onderhouden. Het jaarlijks preventief onderhoud bestaat uit veel meer dan alleen het vervangen van olie en filters. Het belast beproeven van de installatie, het uitvoeren van verplichte keuringen en inspecties op zowel de noodstroominstallatie als de brandstoftank zijn hier voorbeelden van.

Naast het jaarlijks preventief onderhoud is een grondig 4 jaarlijkse elektrotechnische analyse aan te bevelen. Tijdens deze 4 jaarlijkse inspectie worden alle elektrotechnische onderdelen beoordeeld op functionaliteit, leeftijd en courantheid.

Remote control

Wij kunnen uw noodstroominstallatie op afstand uitlezen, en indien u daarvoor kiest zelfs bedienen. Zo kunnen wij al zijn gestart met het verhelpen van de storing voordat u weet dat er een storing is! Er zijn tal van opties: van een simpele algemene storingsmelding tot en met een systeem wat alle parameters kan uitlezen. Voor NSA’s, WKK’s, UPS-en en batterijen. Zelfs de brandstoftanks kunnen we monitoren. En alle data is ook voor u beschikbaar middels uw eigen log in!
 

Storing aan een noodstroomaggregaat

Reparaties en storingen worden veelal ter plaatse uitgevoerd door de onderhoudsengineers. Dit gebeurt over de hele wereld. Onze storingsdienst hanteert een responstijd van 4 uur binnen de Benelux. Naast onderhoud en reparaties aan generatorsets, bieden we ook services aan voor onze andere producten zoals industriële dieselmotoren en gyrostabilisatoren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het stellen van diagnoses, het reviseren en testen.

Keuringen en inspecties

Koninklijke Van Twist  inspecteert en keurt noodstroominstallaties. Niet alleen de door ons geleverde installaties, maar ook door derden geleverd. Om te blijven voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zowel binnen als buiten het bedrijf, heeft Koninklijke Van Twist het VCA** veiligheidscertificaat. De engineers worden regelmatig bijgeschoold en zijn allround specialisten op mechanisch en elektrotechnisch gebied. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor uw (noodstroom)installatie kunnen betekenen!
     
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Downloads
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
Gasgeneratorsets
KVT-lichtmasten
 
Noodstroomonderhoud
Gyrostabilisatie
   
Locatie Keerweer 62
  3316 KA Dordrecht
Telefoonnummer +31(0)78 - 632 66 00
Mail info@kvt.nl
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Koninklijke Van Twist   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca