Storing aan uw noodstroomaggregaat? Bel ons 24/7 storingsnummer078 632 66 70
Actueel, Nieuws, Project

Project Botlek

Weer een mooi project voor Koninklijke van Twist.

Voor een van onze klanten aan de Botlek hebben wij recent een volledige noodstroominstallatie afgeleverd! Het ging hierbij om een installatie van 1000 kVa, ingebouwd in een container die speciaal voor de klant op maat is gemaakt. Ook leverde wij het bijbehorende brandstofsysteem, welke uiteraard KIWA gekeurd is.

We hebben de volledige installatie op locatie gereedgemaakt, zo hebben we na plaatsing van de container ook het complete uitlaatsysteem geplaatst, de complete besturing verzorgd en alle benodigde testen uitgevoerd.

Het volledige project is naar volle tevredenheid van de klant uitgevoerd! De klant was zeer te spreken over de samenwerking met alle betrokken aannemers en partijen.

Wij zijn trots op deze mooie beoordeling en natuurlijk op dit project!

Terug naar overzicht
Actueel, Nieuws

Beleid Coronavirus

Door de maatregelen rondom het Corona virus hebben ook wij onze bedrijfsvoering moeten aanpassen. Onze focus ligt op het continueren van onze dienstverlening.

Lees meer
Actueel

Revisie

Wist u dat… Wij complete revisies van uw Perkins motor (of zelfs hele generatorset!) kunnen aanbieden? Het reviseren van uw motor heeft namelijk vele voordelen!

Lees meer
Nieuws, Project

Altijd in bedrijf!

Bij een van onze klanten zijn wij momenteel bezig met het vervangen van het NSA besturingspaneel. Omdat tijdens de ombouw het vaste NSA niet in bedrijf is hebben we een tijdelijke NSA met besturing neergezet zodat de drinkwaterproductie ook tijdens een netuitval gegarandeerd is.

Lees meer