KVT
NL  |  EN 
   
   
   
         
Missie en visie
    Kan niet - bestaat niet    
   

Kemper en Van Twist staat voor kwaliteit en 100% betrouwbaarheid. “Kan niet” bestaat niet! Dit is onze missie voor onze klanten en geldt ook voor onze mensen en voor ons als “samenwerkers”. Samen realiseren wij altijd de juiste oplossing.

Zekerheid
Kemper en van Twist biedt veiligheid en zekerheid voor onze klanten, voor ons als medewerkers en voor onze families, voor nu en voor onze toekomst.

Groei
Wij spannen ons in voor de duurzaamheid van ons bedrijf en onze relaties. Constante ontwikkeling en beheerste groei van Kemper en van Twist en van ons als professionals waarborgt onze continuïteit.  

Kwaliteit
Wij nemen persoonlijk onze verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Wij bieden “tailor-made” oplossingen en leveren “high value” producten en services, waar wij 100% achter staan!

Klantgerichtheid
Het belang van onze klanten staat centraal in ons denken en doen. Wij zijn afhankelijk van onze klanten en zij niet van ons. Klanttevredenheid is waar wij met elkaar voor gaan en dat is de basis voor duurzame klantrelaties.

Teamgeest
Wij werken als een team. Samenwerken houdt voor ons in: kennis delen, van elkaar leren en afspraken pro-actief nakomen. Elkaar helpen daar waar nodig. Elkaar respecteren en waarderen.

Medewerkerstevredenheid
Met elkaar zijn wij Kemper en van Twist, en bouwen wij aan onze toekomst. Onze cultuur kenmerkt zich door luisteren, openheid en volledige informatie.

   
         
         
    Meer over ons:    
         
   
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Missie en visie   Kwaliteit & certificaten   Algemene voorwaarden   Medewerkers   Vacatures en stages
                 
                 
   
         
       
Vragen of opmerkingen? Bel 078 - 632 66 00 of mail via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca