actueel     |     werken bij kvt     |    Nederlands  English    
             
  Koninklijke Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Noodstroom

 
     
       
   
     
  Wij zorgen ervoor dat u altijd in bedrijf bent met onze noodstroomoplossingen.  
     
       
   

Gespecialiseerd in complexe noodstroominstallaties


Zonder stroom staat ons dagelijks leven stil. De toenemende vraag naar energie zet de leveringsbetrouwbaarheid enorm onder druk. Het is dus van groot belang dat een stroomstoring kan worden opvangen. Koninklijke Van Twist (KVT) levert en onderhoudt al meer dan 80 jaar betrouwbare totaaloplossingen voor uw noodstroombehoefte.

Stroomstoring opvangen

Met onze producten en diensten zijn wij actief in allerlei marktsegmenten. Naast bekende voorbeelden als ziekenhuizen en overheidsgebouwen leveren we bijvoorbeeld noodstroominstallaties voor datacentra en winkelpanden. Als deze door een stroomstoring niet door kunnen draaien, komen onze noodstroomaggregaten in actie. Bij een uitval van de netspanning schakelt de noodstroomgenerator in en neemt de stroomtoevoer voor zijn rekening. Hiermee voorkomen we grote schades voor onze klanten. Geen stroom betekent namelijk dat heel veel processen stil komen te liggen.

Noodstroom installeren

Noodstroom op maat


Door onze jarenlange ervaring hebben wij expertise in het ontwerpen, bouwen en efficiënt installeren van op maat gemaakte (nood)stroomsystemen. Ons uitgebreide assortiment van krachtige dieselgeneratorsets zijn speciaal ontworpen om te communiceren met de systemen van de klant. Wij garanderen een snelle installatie, met uiteraard een 24/7 service bij calamiteiten.

Betrouwbare noodstroompartner

Onze brede kennis en ervaring in de diverse marktsegmenten zorgt ervoor dat we voor onze klanten een betrouwbare partner kunnen zijn. Vanuit onze moderne werkplaats passen wij de producten volledig naar wens aan. Ook het testen van de dieselgeneratoren gebeurt in onze moderne testruimte. Hiermee kunnen wij voor ieder project een totaaloplossing bieden.

Informatie over noodstroom?

Onze accountmanagers staan u graag te woord. Dus heeft u vragen over uw huidige noodstroominstallatie, of wilt u informatie over een nieuwe noodstroomgenerator, neem dan vrijblijvend contact met ons op!
 
FG Wilson noodstroomgenerator
   
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Downloads
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
Gasmotoren
KVT-lichtmasten
 
Noodstroomonderhoud
Gyrostabilisatie
   
Locatie Keerweer 62
  3316 KA Dordrecht
Telefoonnummer +31(0)78 - 632 66 00
Mail info@kvt.nl
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Koninklijke Van Twist   |   Disclaimer   |   Algemene inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca