KVT
NL  |  EN 
   
   
   
         
MVO Beleid
    People, planet, profit    
   

Duurzaam ondernemen is niks nieuws voor Koninklijke Kemper en Van Twist. In de aanloop naar het behalen van ons MVO certificaat drie jaar geleden kwamen wij al snel tot de conclusie dat wij op veel vlakken al voldeden aan de norm. Het certificaat dient daarom niet als eindpunt voor ons maar als middel om het MVO beleid continue te blijven verbeteren en nieuwe manieren te vinden die positief bijdragen aan onze medewerkers, ons bedrijf en aan onze omgeving.

Na drie jaar officieel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap (middels de MVO prestatieladder niveau 3) zit duurzaamheid diep geworteld in onze bedrijfsvoering. Naast onze eigen interesse is de focus op MVO ook essentieel vanwege de producten die wij aanbieden. Wij spannen ons continue in om ons bedrijf verder te verduurzamen, en doen dat samen met onze relaties. Constante ontwikkeling en beheerste groei van Koninklijke Kemper en van Twist en van ons als professionals waarborgt onze continuïteit.

Onderstaande punten definiëren onze inzet op de 3P's en vormen de basis van ons MVO beleid. Benieuwd naar de ontwikkelingen over de laatste jaren? Op de pagina "doelstellingen en resultaten" zijn de updates te volgen!

     
   PEOPLE PLANET PROFIT
   Aandacht voor persoonlijke
   groei

   Duurzaam inkoopbeleid

   Een actieve OR

   Een veilige werkomgeving

   Eigen trainingscentrum

   Stagemogelijkheden

   Samenwerking met ROC's
   en andere scholen

   Voorzieningenfonds

   Periodiek Medisch Onderzoek

   Sociale activiteiten
   ISO:14001

   Afval scheiden en recyclen

   CO2 Footprint

   Vergroening van het
   wagenpark

   Revisie in plaats van
   vervanging
   ISO:9001

   Sponsoring

   Lean werken

   Lid bedrijvennetwerk
   MVO Drechtsteden

   Lid brancheverenigingen
   VIV en BOVAG


   
         
         
    Maak uw keuze:    
         
   
Home   Home   Home    
                 
MVO Beleid   Doelstellingen en resultaten   Certificaten        
                 
                 
   
         
   

We zijn ons bewust van de “social return” die KVT kan leveren: rondleidingen aan leerlingen, stage plekken op alle afdelingen, participeren in verbetertrajecten op het gebied van scholing zijn voorbeeld van sponsoring in natura. Om voor sponsoring in aanmerking te komen, moeten alle verzoeken voldoen aan het sponsorbeleid:

“KVT kan sponsoren in geld, middelen of tijd, mits het te sponsoren goede doel voldoet aan de basiscriteria: het doel moet een breed maatschappelijke functie hebben en het liefst onderdeel zijn van de lokale samenleving. Het doel moet bij voorkeur een ANBI of CBF goedgekeurd doel zijn, mag niet politiek of religieus geladen zijn en alle sponsoring moet voldoen aan het win-win principe”.

Indien u een sponsorverzoek heeft, stuurt u dan een e-mail naar mvo@kvt.nl. Alleen verzoeken die voldoen aan bovenstaande criteria zullen in behandeling worden genomen.

   
Vragen of opmerkingen? Bel 078 - 632 66 00 of mail via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca