Uitbreiding noodstroomvoorziening Nedzone
     
    KVT
NL  |  EN 
   
    Productoverzicht     

Uitbreiding noodstroomvoorziening Nedzone uitgelicht in nieuwsbrief FG Wilson

    Actueel - Bekijk meer nieuws    
   

Onlangs heeft FG Wilson een aantal case studies van hun wereldwijde distributeurs netwerk gepresenteerd. Er zijn indrukwekkende projecten gerealiseerd met FG Wilson generatorsets in de hoofdrol. Koninklijke Kemper en van Twist, al meer dan twintig jaar trotse distributeur van FG Wilson, heeft ook een case study gepubliceerd over onze werkzaamheden voor een van onze klanten: Nedzone.

 

De aanwezigheid van noodstroom is cruciaal voor datacentra. Nederland is één van de landen met de grootste connectiviteit binnen Europa, en een groot gedeelte van Europa's datacentra is gevestigd in de omgeving van Amsterdam. In 2010 zijn wij een samenwerking aangegaan met Nedzone, één van de snelst groeiende datacentra in Nederland. Destijds hebben wij  3 generatorsets geleverd en door de enorme groei van Nedzone was het in 2016 nodig de capaciteit van de aanwezige noodstroom te vergroten. Koninklijke Kemper en Van Twist is toen de uitdaging aangegaan om dit probleem zonder onderbrekingen op te lossen. KVT heeft daarom twee van de drie generatorsets vervangen door grotere vermogens. Tijdens deze werkzaamheden was het cruciaal dat Nedzone in de lucht kon blijven, vandaar dat wij de klant tijdens de werkzaamheden ook van tijdelijke noodstroom hebben voorzien. Ben je benieuwd naar de volledige case study? Klik op onderstaande knop om het artikel te openen. 


    Nedzone


FG Wilson
Nedzone noodstroom aggregaat
Open nieuwsbrief FG Wilson

   
         
         
    Al onze producten:    
         
   
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Noodstroom   Generatorsets   PowerPacks   Dieselmotoren   Gasmotoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Mobiele generatoren
                 
Voortstuwing   Gyrostabilisatie   Besturingspanelen   Brandstofmanagement   Mobiele generatoren
                 
                 
Home   Home   Home   Home   Home
                 
Warmtewisselaars   Lichtmasten   Boeg- en hekschroeven   Veerstarters   Onderdelen
                 
                 
   
         
   

 

   
Neem direct contact met ons op: 078 - 632 66 00 of via info@kvt.nl  
         
         
    Kom in contact met ons!    
   

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld en gespecialiseerd tot betrouwbare partner voor het leveren en levenslang onderhouden van motoren, aggregaten en complete noodstroominstallaties. Graag komen we ook met u in contact om te kijken hoe we u van passend advies kunnen voorzien!

Productoverzicht    Productoverzicht    Productoverzicht

   
         
    © Kemper en Van Twist Diesel B.V.   |   Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht  |  Tel. +31(0)78 - 632 66 00  |  Webdesign: Devaca